Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Στο Λονδίνο θα γίνει το παζάρι των δικών μας, Ελληνικών πετρελαίων! Εκεί οπου οι μνημονιακές υποχρεώσεις υπόκεινται στο αγγλικό δίκαιο, καθόλου τυχαίο!

Αύριο στο Λονδίνο παρουσιάζονται τα 20 ελληνικά πετρελαϊκά οικόπεδα
Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Λονδίνο ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αγγαγής Γιάννης Μανιάτης θα παρουσιάσει τα 20 θαλάσσια ελληνικά «οικόπεδα» σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη που θα διατεθούν μέσω διεθνούς διαγωνισμού για έρευνες και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.

Ρωσικά μαχητικά έφτασαν στο Ιράκ ενώ το ΙΚΙΛ ίδρυσε χαλιφάτο

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βοηθά τις ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις, Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός του Ιράκ Νούρι αλ Μαλίκι αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, σε σημείο που η πλειονότητα των Ιρακινών τον θεωρεί πλέον ανίκανο να ενώσει και να σταθεροποιήσει τη χώρα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποδεικνύεται μάλλον ανώτερος των περιστάσεων, αφού ακόμα για μία φορά εκμεταλλεύεται την κρίση μιας άλλης χώρας και «προπορεύεται» των ΗΠΑ, πουλώντας τα μαχητικά της αεροσκάφη και έχοντας «λόγο» στα εσωτερικά του Ιράκ...

Νέες προκλήσεις στη Θράκη, με το DEB να στήνει δίκτυο επιρροής των Ελλήνων Μουσουλμάνων

Συνεχίζουν την επίδειξη ισχύος στη Θράκη, με δύο προκλήσεις αυτή τη φορά, οι εκλεκτοί της Αγκυρας! Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μια ετοιμάζουν το «καραβάνι της αφθονίας» και από την άλλη συσσίτια μόνο για... τουρκόφρονες!
Και όλα αυτά στη σκιά των ποσοστών που πήραν στις πρόσφατες εκλογές σε Ροδόπη και Ξάνθη, όπου συγκέντρωσαν 42% και 26% αντίστοιχα.

Ναζί "κατ' εικονα" και "καθ' ομοιωσιν" των Ευρωπαίων ηγετών!

Αυτές τις ισχυρές δηλώσεις τις έκανε ο Γκλαζίεφ σε συνέντευξή του στο BBC, όπως αναφέρει το Ukrinform.
«Νομίζω ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την ΕΕ, οι ευρωπαϊκοί λαοί θα εκπλαγούν όταν οι Ναζί Φρανκενστάιν  τους γέννησαν  οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες και πολιτικοί για να τους φέρουν  στην πόρτα των ευρωπαϊκών χωρών», είπε ο Γκλαζίεφ.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τρύπα ασφαλείας στην ΕΛ.ΑΣ. Την φέρνουν, όπως και διάφορους τομείς του δημοσίου πολλά χρόνια πίσω..

Οι παλιοί, προβληματικοί ασύρματοι επιστρέφουν στην ΕΛ.ΑΣΛαμπρόπουλος Βασίλης Γ
Η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε να διανέμει πλέον στους ενστόλους παλιούς ασυρμάτους, για τους οποίους όμως υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί καθώς ενέχουν τον κίνδυνο να υποκλέπτονται οι συνομιλίες τους, ενώ μερικές φορές έχουν «κενά» επικοινωνίας.
Πρόκειται για ένα γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή της κατάργησης του «ολυμπιακού» συστήματος Tetra που κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 90 εκατ. ευρώ

Γέροντας ἀσκητής τοῦ Παγγαίου Ὄρους:

Ἀποκαλύπτει τή μυστική δράση τῶν καταδυναστῶν τοῦ πλανήτη
Ἔχετε ποτέ φαντασθεῖ τό γιατί οἱ κυβερνήσεις καί δή οἱ εὐρωπαϊκές ἀλλά καί αὐτήν τῶν ΗΠΑ ἀποφάσισαν ἐντελῶς ξαφνικά νά νομιμοποιήσουν τόν φόνο διά τῆς ἔκτρωσης;
Ἔχετε ποτέ φαντασθεῖ γιατί ὁλάκερος πρόεδρος τῶν ΗΠΑ ὁ Μπάρακ Ὀμπάμα ἀναγκάστηκε νά ὑπογράψει κατά τήν πρώτη θητεία του στό Λευκό Οἶκο ἀπόφαση μέ τήν ὁποία δίδεται ἡ δυνατότητα ἔκτρωσης ἀκόμη καί σέ προχωρημένη ἐγκυμοσύνη ὀκτώ μηνῶν;

Αστείες οι δαπάνες για τις ελληνικές Ε.Δ, στα επόμενα πέντε έτη. Η Τουρκία ώς εχθρική απειλή έχει το πλεονέκτημα και ας μεγαλοποιούν κάποιοι τις ασκήσεις των ελληνικών Ε.Δ

Πολιτικά ανέντιμος ο "αφοπλισμός" των Ενόπλων Δυνάμεων - Άρθρο αντιναυάρχου
Γράφει ο
Β.ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ
Αντιναύαρχος ε.α
Επίτιμος Διοικητής ΣΝΔ
Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ

Επί χρόνια αναρωτιέται ο μέσος Έλληνας πολίτης γιατί η χώρα του διακινδυνεύει την διεθνή αποτρεπτική της φήμη, με κίνδυνο προκλήσεως διεθνούς ανυποληψίας, όταν απλώς παρακολουθεί και καταγράφει διαρκείς προκλήσεις, πιέσεις, εχθρικές ενέργειες, παρεμβάσεις, παραβάσεις και παραβιάσεις της Τουρκίας επί κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και δεν απαντά ανάλογα.

Υψηλός κίνδυνος μετά την αποφυλάκιση των Τούρκων στρατηγών που σχεδίαζαν εισβολή στην Ελλάδα



Τουρκία: Δικαστήριο διέταξε την αποφυλάκιση

Σπαθόλαδο: Το γιατρικό των Αρχαίων Σπαρτιατών που κατακτά τις ΗΠΑ!

Τις ευεργετικές ιδιότητες του σπαθόλαδου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ανακάλυψαν οι Αμερικανοί.
 Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.
Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, το χρησιμοποιούσαν προκειμένου να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, αλλά και το έλκους του στομάχους και την κατάθλιψη.

Ιβαν Σαββίδης (Ρώσος βουλευτης): Ο Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης.Η Ρωσία του έδινε λεφτά για να μην πάει στο ΔΝΤ και αυτός δεν τα έπαιρνε

Σε συνέντευξή του στην Κρήτη ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε προταθεί στον Γιώργο Παπανδρέου η έκδοση ομολόγων στη Ρωσία για να χρηματοδοτηθεί το ελληνικό χρέος και αυτός ούτε καν απάντησε, αλλά προτίμησε να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ!
 Ο Ιβάν Σαββίδης αναφερόμενος στην περίεργη συμπεριφορά του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου κατά το ταξίδι του στη Μόσχα, δεν δίστασε να πει ότι «Πατριώτης ήταν ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτός (ο Γ. Παπανδρέου) δεν ήταν.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε το μέγεθος συρρίκνωσης των Ε.Δ στην περιοχή της Μακεδονίας, των Ελληνοαλβανικών συνόρων.

Μετά την κατάργηση των Στρατιών, έχουμε τις δήθεν ταχείες αντιδράσεις κάποιων ειδικών δυνάμεων...

Ιστορικής αξίας βίντεο απο την άσκηση ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΙ 1991

Στα κρατητήρια των Βρετανικών Βάσεων Ελληνοκύπριος

 'αρνήθηκε να αφαιρέσει τις Ελληνικές Σημαίες!'
Στα κελιά των Βρετανικών Βάσεων βρίσκεται από χθες ο Χαράλαμπος Χειμώνας αφού η πρωτοβουλία να ανεγείρει Πάρκο στη μνήμη των απαγχονισθέντων από τους Βρετανούς αποικιοκράτες, σε περιοχή στην Ξυλοφάγου δεν βρήκε σύμφωνους τους Βρετανούς .
Σε δηλώσεις της στο titloi.com η κόρη του κ. Χειμώνα, Αντωνία Χειμώνα ανέφερε ότι ο πατέρας είχε ενοικιαστήρια έγραφα από τον πατέρα του για τον συγκεκριμένο χώρο.

Οι Έλληνες καταδότες των γερμανών που έστειλαν στον θάνατο 118 στο Μονοδένδρι Λακωνίας

Στις 26 Νοεμβρίου 1943 οι Γερμανοί εκτέλεσαν 118 πολίτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας. Πως επέλεγησαν και ποιοι συνέταξαν τον κατάλογο θανάτου;
 Έλληνες καταδότες, συνεργάτες των Γερμανών. Το κείμενο που ακολουθεί περιλαμβάνει επιστολές αδικοχαμένων και ντοκουμέντα από τη Δίκη της Νυρεμβέργης.
Γράφει ο Βαγγέλης Μητράκος
notospress.gr
Τιμή και Δόξα στους «118» πατριώτες...

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Σε αναμονή όλη η Ευρώπη...θα δείξει η Γερμανία το βρώμικο Ναζιστικό πρόσωπό της;

Ξαφνική κλιμάκωση στο μέτωπο της Ανατολικής Ουκρανίας, αλλά και επιδείνωση των σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας.
Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί είχαμε κανονικές αρματομαχίες στο Σλαβιάνσκ, όταν άρματα μάχης των δυνάμεων αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας επιτέθηκαν σε κυβερνητικά σημεία και σκότωσαν 5 Ουκρανούς,

Kevin MacDonald : Ο νικητής του πολέμου στο Ιράκ: το Ισραήλ


Η ιδέα ότι όλα τα Αραβικά κράτη θα πρέπει να κατατμηθούν από το Ισραήλ, σε μικρές μονάδες, εμφανίζεται ξανά και ξανά στην ισραηλινή στρατηγική σκέψη.
Αν υπήρχε μια δημοσκόπηση η οποία θα ρωτούσε τους Αμερικάνους αν ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν μια καλή ιδέα, αναμφίβολα η μεγάλη πλειοψηφία θα έλεγε όχι - οι χιλιάδες νεκροί Αμερικανοί, οι δεκάδες χιλιάδες τραυματίες, με πολλούς να μένουν ανάπηροι εφ όρου ζωής, το κόστος των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ-Κίνδυνος μετάδοσης χολέρας και φυματίωσης από τους λαθρομετανάστες!

 Με τη μαζική είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα μας
«Βλέπουμε ότι έχουμε κρούσματα ελονοσίας αλλά και φυματίωσης στους μετανάστες. Έχουμε βέβαια και στους Έλληνες, ωστόσο η τάση βαίνει μειούμενη, ενώ στους μετανάστες είναι αυξητική. Έχουμε διαπιστώσει επίσης ότι περίπου το 20% των ανθρώπων που έχουν AIDS είναι μετανάστες».
 Τζένη Κρεμαστινού, πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ.

Γέμισε η Αθήνα με μάρτυρες του Ιεχωβά!

http://ellinonea.blogspot.gr/2014/06/blog-post_26.html«Παγκόσμια Κυβέρνηση» (τι άλλο…) το θέμα του Συνεδρίου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα.
Οι Ιεχωβάδες είναι όργανα του σιωνισμού και Εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!!!
Για του λόγου το αληθές ο ιδρυτής της αντίχριστης-σατανικής αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν ο καταραμένος Εβραίος φιδόψυχος Κάρολος Ρώσελ, ένας δαιμόνιος έμπορος-απατεώνας και τοκογλύφος, που μισούσε στα βάθη της ψυχής του (αν είχε!) τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, αλλά και κάθε τι το Ελληνικό!...

Μαχητές απο όλο τον κόσμο για την αποκοπή της Ουκρανίας απο την Ρωσία. Μάλλον η σκοπευτής έβλεπε πολύ Λάρα Κρόφτ

Στην περιοχή του στρατηγικού υψώματος Σαούρ-Μογκίλα στα σύνορα με τη Ρωσία σκοτώθηκε η γυναίκα ελεύθερος σκοπευτής από την Πολωνία
Ο βοηθός του αρχηγού της λαϊκής επιστράτευσης του Ντονέτσκ Φιόντορ Μπερέζιν ενημερώνει για την αντίσταση που συνεχίζεται στην περιοή Σαούρ-Μογκίλα στα σύνορα με την περιοχή του Ροστόφ (Ρωσία).

'Σαν δαιμονισμένη η κυβέρνηση' μπαίνει σε απίστευτες λεπτομέρειες για αυτήν, χωρίς καμία αρμοδιότητα. Η εκκλησία, απλώς παρακολουθεί το φαινόμενο να εξελίσσεται...

Ποιοι πολιτικοί ζητάνε να χτυπούν ελεύθερα οι καμπάνες των εκκλησιών, τις οποίες είχε περιορίσει ο Γιώργος Παπανδρέου
Ενα απίστευτο θέμα αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας ήρθε στην επιφάνεια. Πρόκειται για τη χρήση της καμπάνας και δεύτερον τη διάρκεια της καμπανοκρουσίας, στα οποία επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου είχε μπει περιορισμός.
Ωστόσο όπως γράφει ο Βηματοδότης, ορισμένοι πολιτικοί, κυρίως από τη Β' Αθηνών,

Επίσημη προτροπή-υποστήριξη του Ομπάμα προς τους Ισλαμοφασίστες που εδώ και 2 χρόνια, αποκεφαλίζουν,βιάζουν και βασανίζουν ώς θανάτου τα γυναικόπαιδα!

Ομπάμα: Ζητά 500 εκατ. ευρώ για τη συριακή αντιπολίτευση
Υπό την πίεση βουλευτών και γερουσιαστών που ζητούν να ενισχυθεί η υποστήριξη της Ουάσινγκτον προς τη συριακή αντιπολίτευση και με φόντο την προέλαση των τζιχαντιστών στο Ιράκ, ο Μπαράκ Ομπάμα καλεί το Κογκρέσο να εγκρίνει τη διάθεση ποσού 500 εκατ. δολαρίων για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των μετριοπαθών ανταρτών που επιδιώκουν την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ξέσπασμα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων,κοινή …..προσευχή

ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ: α) ΠΡΩΤΑ, Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΕΠΕΙΤΑ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ!β) ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ! γ) ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ!
 
Πολύς λόγος έγινε για την συνάντηση Πάπα και Πατριάρχου στα Ιεροσόλυμα. Άλλοι σχολίασαν επαινετικώς τη συνάντηση αυτή και άλλοι επικριτικώς.
Εμείς σήμερα θα αποτολμήσουμε να διατυπώσουμε -με θάρρος και με παρρησία, ως συνήθως- ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ γύρω από το γεγονός αυτό.

Έγγραφα-Ντοκουμέντα:Από το 1900 προπαγάνδιζαν οι Εβραίοι τα “6 Εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος”!

Κάποιοι παραθέτουν επιπλέον ορισμένα αποκαλυπτικά στοιχεία, σχετικά με την προπαγάνδα των «6 εκατομμυρίων θυμάτων» που υπάρχει – κρατηθείτε – από το 1900!!!
Ο ΜΥΘΟΣ των 6 εκατομμυρίων Εβραίων σε όλο του το μεγαλείο!
(Έσκουζαν απο το 1900 ότι 6 εκατομμύρια «βασανίζονται» και «θα πεθάνουν» αλλά κανείς δεν το έχαφτε!!!!)
6 εκατ. Εβραίοι βασανίζονται και υποφέρουν για το Σιωνισμό έλεγε ο Ραββίνος Wise AΠΟ ΤΟ 1900 :

Δεύτερο ατύχημα με Μ113 και η υποβάθμιση των Ε.Δ κρατεί γερά..

Ατύχημα με τεθωρακισμένο Μ 113, που βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Ευτυχώς οι επιβαίνοντας γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς όπως λένε πηγές του ΓΕΣ.
Το
Μ 113 συμμετείχε σε επιχειρησιακή αξιολόγηση κοντά στο Σουφλί και επέστρεφε στη μονάδα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το M 113 το οδηγούσε ΕΠΟΠ Λοχίας και επέβαινε ένας στρατιώτης. Η ερπύστρια του
Μ 113 έσπασε και το τεθωρακισμένο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε.

Το πέιραμα του πολυπολιτισμού απο την Ε.Ε είναι θανάσιμο και άκρως ρατσιστικό για τα έθνη

Σαρώνει την χώρα η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι οποίοι έχουν καταλάβει την χώρα και κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει. Σήμερα είχαμε "επίδειξη" υψηλής τεχνικής στο μαχαίρι, όταν δύο Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες μαθητές στο Καματερό.

Κορόϊδα οι Έλληνες...η CIA δεν χρειάστηκε ούτε να τις χρηματοδοτήσει το έκαναν οι Έλληνες πολίτες.

Αποκαλύψεις που έχουν άμεση σχέση με τις ελληνικές δημοτικές εκλογές έκανε στο Russia Today ο πρώην πράκτορας των ΗΠΑ Σκοτ Ρίκαρντ o oποίος αποκάλυψε την άμεση σχέση που έχουν με την κρίση στην Ουκρανία και παλαιότερα στην Γεωργία οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται και οι πολιτικοί κύκλοι των χωρών αυτών από τον Τζορτζ Σόρος.

Θυμάστε τα περίεργα δημοσιεύματα περι Blackwater στην Αθήνα για προστασία του ξένου κεφαλαίου; Τελικά οι σωματοφύλακες της ΝΤΠ πάνε παντού!

Το ΔΝΤ χρηματοδοτεί τους δολοφόνους της αμερικανικής Blackwater και της βρετανικής Aegis στην Ουκρανία για να εκτελούν τους ρωσόφωνους στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας.

ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!!

Θα τρελαθούμε! Αυτές είναι Ελληνικές σημαίες;
Είναι γεγονός ότι τα μεγάλα κανάλια έχουν αποθρασυνθεί, αλλά ποτέ δεν περίμενε κανείς ότι θα φθάνανε σε  αυτό το σημείο, να παραποιήσουν την Ελληνική και αιματοβαμμένη Σημαία μας, το αιώνιο σύμβολό μας, αφαιρώντας από πάνω τον Τίμιο Σταυρό. 
Δείτε στις φώτο αλλά και στο βίντεο πως πανηγύριζαν την νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ σήμερα το πρωί στην εκπομπή του mega «Το πρωινό».

Πειραιώς Σεραφείμ: ''Θανάσιμο αμάρτημα η ομοφυλοφιλία'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον αφορισμό με τον οποίο απειλεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τους βουλευτές που εκλέγονται εντός των ορίων της δικαιοδοσίας του, εάν και εφόσον ψηφίσουν την τροπολογία για την επέκταση του «Συμφώνου Συμβιώσεως» στα ομόφυλα ζευγάρια, μίλησε ο ίδιος, στην πρωινή εκπομπή του Mega, «MEGA Σαββατοκύριακο».
«Η πολιτεία δεν μπορεί να νομοθετεί για θέματα κοινωνικού βίου χωρίς τη γνώμη της εκκλησίας»

Προκλητική η Αλβανία, με άκρα επιθετική συμπεριφορά

  Η Αλβανική πολιτική για την Τσαμουριά, πάντα … παρούσα!
Σε πρωτοσέλιδο άρθρο της Αλβανικής “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”, γραμμένο από τον πρόεδρο της Οργάνωσης “Τσαμουριά”, Αρντιάν Τάνα (Ardian Tana), επαναφέρεται το ζήτημα της “Τσαμουριάς”. Τα βασικά σημεία του άρθρου έχουν ως εξής:
1) Είκοσι χρόνια αφού η Ελλάδα απέκτησε την ανεξαρτησία, υιοθέτησε τη θεωρία της Μεγάλης Ιδέας, η οποία εκτός των άλλων, προέβλεπε την προσάρτηση και την απεθνοποίηση των αλβανικών εδαφών της ΄΄Τσαμουριάς ΄΄ και της Νότιας Αλβανίας.

Παρέμβαση Φρ. Φράγκου: «Η ελληνική Θράκη εκπέμπει SOS»

Η κυβέρνηση απούσα από τη Θράκη, μπροστά στην απειλή…
Οι κίνδυνοι που απειλούν την ελληνική Θράκη είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να αποτελεί μέρος της ημερήσιας ατζέντας τόσο της κυβέρνησης και όλων των κομμάτων όσο και των ΜΜΕ. Ο ρόλος του τουρκοκίνητου Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB), που κατέγραψε σημαντικό ποσοστό στις ευρωεκλογές (τρίτο κόμμα συνολικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,

Η διαβρωτική πλευρά των κινουμένων σχεδίων

Από καιρό έχει επισημανθεί ότι τα πρότυπα και τα μηνύματα που εκπέμπονται από τα κινούμενα σχέδια δεν είναι και τόσο αθώα. Οι διαστάσεις αυτές της σύγχρονης βιομηχανίας του θεάματος μελετώνται στο σημερινό απόσπασμα από τη μελέτη του Δρ. Αθ. Κολιοφούτη (προηγούμενο άρθρο:www.pemptousia.gr/?p=69278), που εξετάζει γενικότερα τις μεθόδους της αντιχριστιανικής προπαγάνδας.
 - Τα κινούμενα σχέδια, τα οποία προβάλλουν συγκεκαλυμμένα αντιχριστιανικά μοντέλα κοινωνικής συμπεριφοράς,
αποτελούν έναν στοχευμένο τύπο προπαγάνδας, που επιθυμεί να εμφυτεύσει αντιχριστιανικά πρότυπα στα παιδιά. Θα επικεντρωθούμε στη κριτική προσέγγιση των κινουμένων σχεδίων της Walt Disney,η οποία σήμερα αποτελεί τον παγκόσμιο ψυχαγωγικό κολοσσό του είδους.  Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από τα νούμερα:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 1987! ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ. Gazprom, Rosneft, Delek.

Πέρασαν 24 χρόνια από τότε!
Στα πρακτικά της Βουλής αποδεικνύεται η γνώση της ύπαρξης πετρελαίου στην Ελλάδα
Tο γιατί είναι εδώ το ΔΝΤ, το ποιος το έφερε, και το γιατί το έφερε, κάποιοι από εμάς το γνωρίζουμε, ωστόσο καλό είναι να το μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν. Στα πρακτικά της βουλής, που ακολουθούν και που αφορούν τη συνεδρίαση που έλαβε μέρος στις 6 Απριλίου 1987, είναι δυνατόν να διαβάσει κανείς το πόσο καλά γνώριζαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις την ύπαρξη του Αιγαιακού Ελληνικού πετρελαίου, αλλά και τι φοβήθηκαν και δεν προχώρησαν στην άντλησή του.

«Παγκόσμια Κυβέρνηση» (τι άλλο…) το θέμα του Συνεδρίου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα

Το τριήμερο 27-29 Ιουνίου γίνεται διεθνές συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα με θέμα :“ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- Γιατί την χρειαζόμαστε, είναι εφικτή, ποιος έχει τα προσόντα για να κυβερνήσει;”Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες (ξεχωρίζουν από την ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή τους) οργώνουν την Αθήνα και τα προάστεια για να προπαγανδίσουν την “συνέλευσή” τους βοηθούμενοι και από ξένους “ιεραποστόλους”.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Και ενώ ολόκληρος ο πλανήτης μελετά σε πειραματικό στάδιο ακόμη(!) τα αιολικά πάρκα, η Ελλάδα κατακλύζεται απο αυτά με απρόβλεπτες συνέπειες

Σε μια τεράστια περιοχή της Βόρειας Θάλασσας τρεις ενεργειακοί όμιλοι θα εξετάσουν τα επόμενα χρόνια τις συνέπειες των υπεράκτιων αιολικών πάρκων στο περιβάλλον.
Πώς επηρεάζουν τα υπεράκτια αιολικά πάρκα το περιβάλλον στη Βόρεια Θάλασσα; Το ερώτημα αυτό αποτελεί αντικείμενο της επταετούς έρευνας που ξεκινούν από κοινού οι τρεις ενεργειακοί όμιλοι Eon, Dong Energy και Strabag OW EVS.

Όλοι οι πραξικοπηματίες με στόχο την Ελλάδα χρήζουν ελευθερίας στην Τουρκία με το σχέδιο κατά της Ελλάδος να αιωρείται εαν βρίσκεται σε εφαρμογή

Τι ήταν το σχέδιο Bαριοπούλα (ΒΑLYOZ)
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η "Επιχείρηση Βαριοπούλα" χρονολογείται από το 2003, πιστεύεται ότι περιλάμβανε σχέδια για την τοποθέτηση βομβών σε ιστορικά τεμένη, την πρόκληση έντασης με την Ελλάδα και την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ώστε να επέμβει ο στρατός.

Δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, έναν οικονομικό και τρία φέσια η συνεισφορά του μεγαλύτερου Μπαταχτσή της Ευρώπης..

Μέσα  στο εικοστό αιώνα η Γερμανία φέσωσε τον κόσμο τρεις φορές προφασιζόμενη την ανάγκη επιβίωσης του Γερμανικού λαού 
Και αν υπάρχει Γερμανία σήμερα, αυτό οφείλεται αφενός στη διορατικότητα των ΗΠΑ, οι οποίες θυσίασαν τεράστια ποσά ύστερα από δυο παγκοσμίους πολέμους, κι αφετέρου στην καλή θέληση των ευρωπαϊκών χωρών,

Όταν τα Ελληνικά ΜΜΕ παροτρύνουν τους νέους να εγκαταλείψουν την πατρίδα χωρίς να λένε την ωμή αλήθεια

Νοσηλευτές «σκλάβοι» στη Γερμανία!
Σε Γη της Επαγγελίας των... εργοδοτών και όχι των εργαζομένων, που αναζητούν μακριά από την πατρίδα τους ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, τείνει να εξελιχθεί η Γερμανία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Deutsche Welle που ρίχνει φως στη «σκλαβιά» την οποία συχνά υπομένουν οι νέοι (ιδίως επαγγελματίες του χώρου της Υγείας) από χώρες της νότιας Ευρώπης. Η ελπίδα που προσφέρει η Γερμανία στα «καραβάνια» Ελλήνων νοσηλευτών,

Τέτοιους 'οικονομικούς μετανάστες' θέλει η Ε.Ε, να υπερασπίζει αυτούς και τις πεποιθήσεις τους!

Ιράκ: Οι σουνίτες μαχητές βαφτίζουν τους βιασμούς «σεξουαλική τζιχάντ»!
Οι τζιχαντιστές παίρνουν με τη βία τις παρθένες των πόλεων που καταλαμβάνουν - Δίνουν εντολή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους ώστε να γίνουν σύζυγοί τους
Πέραν των αμάχων που πέφτουν νεκροί από τις επιθέσεις των σουνιτών μαχητών του Ισλαμικού Στρατού στο Ιράκ και το Λεβάντε, θύματα της αγριότητας είναι και οι γυναίκες στις πόλεις τις οποίες οι τζιχαντιστές καταλαμβάνουν.

ΧΑΜΟΣ με το βίντεο που αναρτήθηκε στο ΥouTube και δείχνει

  Αλβανίδα τραγουδίστρια να χορεύει ημίγυμνη σε ορθόδοξο ναό!
Αλβανίδα τραγουδίστρια της ποπ εμφανίζεται, σε τηλεοπτικό σποτ, να χορεύει ημίγυμνη μέσα στον ορθόδοξο ναό του Σωτήρος, στην Πρίστινα.
Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο yutube, δείχνει την κoσοβάρα αλβανίδα τραγουδίστρια, Έρα Ιστρέφι και τα μέλη του συγκροτήματός της, να χορεύουν στο εσωτερικό του Ναού, ο οποίος βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση από το 1998 που σταμάτησαν οι εργασίες κατασκευής του λόγω των ένοπλων επεισοδίων στο Κόσοβο.

Θέλουν αδύναμη Ρωσία για να υλοποιήσουν τα άνομα σχέδια τους σε Κράτη-Έθνη

Πούτιν: οι ΗΠΑ κάνουν τα πάντα για να σταματήσει το σχέδιο "South Stream"
Οι ΗΠΑ θα κάνουν τα πάντα να σταματήσει η υλοποίηση του σχεδίου "South Stream ", είναι μια κανονική μάχη ανταγωνιστών, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμιρ Πούτιν.
"Οι ΗΠΑ είναι ανταγωνιστές. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Και κάνουν τα πάντα για να διαλυθεί η συμφωνία αυτή. Τα ίδια πράγματα γίνονταν και πολλές δεκαετίες πριν.

Ο Υπουργός Εξωτερικών κάνει τον Κινέζο

 Οι Τούρκοι αναφέρουν ως "νεκρή" την Κυπριακή Δημοκρατία σε επίσημο έγγραφο προς ΕΕ και Ε.Βενιζέλο
Με επίσημο έγγραφο της προς το Συμβούλιο Σύνδεσης της Ευρωπαικής Ένωσης με την Τουρκία, η Άγκυρα τονίζει πώς η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα κράτος «νεκρό» και της κάνει την… κηδεία. Είναι το Συμβούλιο στο οποίο προεδρεύων ήταν ο Ε. Βενιζέλος, ο οποίος μόνο που δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Τουρκία για τη συμβολή της στην επίλυση του Κυπριακού.

Το έγκλημα στις Σκουριές- Δείτε το θάνατο μιας περιοχής στο όνομα του χρήματος… (βίντεο)

Το Βίντεο που μόλις χθες ανέβασε στο youtube ο vassilis mathioudakis αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο αυτό που συμβαίνει στη Χαλκιδική. Στις Σκουριές συντελείται ένα έγκλημα. Καταστρέφεται μια ολόκληρη περιοχή για να έχει χρυσά κέρδη μια εταιρεία. Αυτό άραγε εννοεί «ανάπτυξη» η συγκυβέρνηση; Διαβάστε τί γράφει ο άνθρωπος που τράβηξε τις φοβερές εικόνες της καταστροφής και στη συνέχεια δείτε το βίντεο.

Παγκόσμια σύναξη των μασόνων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 Τεκτονική Συνάντηση
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και τις λεπτομέρειες που δίνονται μέσα από την ιστοσελίδα International Masonic Events, η παγκόσμια σύναξη των μασόνων (Summer International Masonic Workshop) θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου στην Ανάβυσσο.
 Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει λόγο για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον, με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Παζαρεύουν τον Ορυκτό πλούτο του Έλληνα πολίτη την στιγμή που ο ίδιος δίνει αγώνα επιβίωσης, για μερικά ευρώ!

  Παρουσιάσεις κοιτασμάτων σε Ιόνιο - Κρήτη σε ξένους επενδυτές
Την 1η και την 2α Ιουλίου, σε ενεργειακό road show στο Λονδίνο, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Μανιάτης παρουσιάζει ενώπιον 500 και πλέον παραγόντων της ενεργειακής/πετρελαϊκής αγοράς τα αποτελέσματα των σεισμικών ερευνών που έκανε η νορβηγική PGS στο Ιόνιο και στη Νότια Κρήτη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ είναι ο πραγματικός λόγος που αφαίρεσαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες! (βίντεο)

 Το παρακάτω βίντεο αποκωδικοποιεί το Ταλμούδ, αλλά το κυριότερο που δείχνει είναι την εφαρμογή του στην Ελληνική κοινωνία, καθώς επίσης και την εκτέλεση των επιταγών του όχι μόνο από τους πολιτικούς μας, αλλά και από τους υποτιθέμενους “ορθόδοξους” Ιεράρχες των Ελλήνων. Απ ότι φαίνεται δεν είναι ούτε ορθόδοξοι, ούτε άξιοι σκοποί και φύλακες του Έθνους των Ελλήνων.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σενάριο συνωμοσίας, όπως το βλέπει το νέο "πρακτορείο ειδήσεων" της Νέας Ρωσίας

«Η Ουάσιγκτον συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος, είναι, τελικά,  με την πλευρά της Ρωσίας. Έτσι για τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες μπορεί να εκδηλωθεί μια ριζική αλλαγή στην ανάπτυξη της ουκρανικής διένεξης.
Στην Ουάσιγκτον έχουν την πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσουν τη Ρωσία να παρέμβει», σημειώνει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ένα κράτος που δεν αναγνωρίζει ούτε τις γενοκτονίες των παιδιών του: Εκτός Ελλάδας Πόντιοι στην Ελλάδα... «Ρωσοπόντιοι»

Στη Ρωσία λέγονταν Πόντιοι και στην Ελλάδα Ρωσοπόντιοι. Είναι ο όρος σωστός ή αποκαλούνται έτσι από ρατσιστική διάθεση; Ποιά είναι η αλήθεια; Αν ανατρέξουμε στα ιστορικά γεγονότα από την γενοκτονία μέχρι τις μέρες μας θα βρούμε την απάντηση στο ερώτημα.
 Η γενοκτονία των Ποντίων, που θεωρείται η μεγαλύτερη του αιώνα, ξεκίνησε το 1916 κι ο επίλογος της γράφτηκε το 1922 με την Μικρασιατική Καταστροφή.

Έκτακτο: Ανακηρύχθηκε ανεξάρτητο κουρδικό κράτος

 ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Επίσημη δήλωση του προέδρου του ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί είχαμε λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι στο CNN, στην οποία ο σύμμαχος και φίλος των ΗΠΑ Κούρδος ηγέτης, ανακήρυξε την ανεξαρτησία του Κουρδιστάν!
 Το Κουρδιστάν θα επιδιώξει την επίσημη ανεξαρτητοποίησή του από το υπόλοιπο Ιράκ, δήλωσε στο CNN ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί 

Άν και το δακτυλικό αποτύπωμα 'τα λέει όλα' επιμένουν στο 'τσιπάρισμα' του ανθρώπου

Το δακτυλικό αποτύπωμα θα τα… λέει όλα!
Νέα προηγμένη τεχνολογία SCI αποκαλύπτει τα πάντα για ένα ύποπτο
Οι αστυνομικές και ιατροδικαστικές υπηρεσίες θα έχουν σύντομα στη διάθεση τους ένα νέο καταπληκτικό εργαλείο. Πρόκειται για ένα προηγμένο φασματόμετρο, το MALDI-MSI, το οποίο αναλύει με πρωτόγνωρο τρόπο ένα δακτυλικό αποτύπωμα.
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του το φασματόμετρο μπορεί να αναγνωρίζει το φύλο του ατόμου που άφησε σε μια σκηνή εγκλήματος το δακτυλικό του αποτύπωμα.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο πρώτος Ο.Υ.Κάς στην παγκόσμια ιστορία καταγράφεται ο Έλληνας, δεινός κολυμβητής Σκυλλίας!

Με εμπειρία 3 παλαιοτέρων διοργανώσεων θα γίνει και αυτή τη χρονιά το Σάββατο στις 12 Ιουλίου,  ο 4ος Διάπλους του βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, "ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2014", που περιλαμβάνει κολύμβηση 14.500 μέτρων (80 σταδίων), απόσταση που σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές, κολύμπησε ο πρόγονός μας δεινός κολυμβητής Σκυλλίας για να ξεφύγει από τους Πέρσες.
Αλλά για να είμαστε πιο αντικειμενικοί, θα πρέπει να μνημονεύσουμε και την Ύδνα, την κόρη του Σκυλλία, που ήταν και αυτή φημιστή κολυμβήτρια εκείνης της εποχής:

Δεν υπάρχουν ποια κληρικοί ομολογητές της Ορθοδόξου πίστεως;

Το αντιοικουμενιστικόν "λαλείν" και το "σιγάν"
Πολλά εἶναι αὐτά πού συμβαίνουν καί γιά τά ὁποῖα ἀπορεῖ καί ἐκπλήσσεται κανείς.
 Ἀπορεῖ κατ᾽ ἀρχάς μέ τό ποῦ θά φθάσῃ αὐτό τό πνευμα
τικό κατρακύλισμα τῆς κοινωνίας καί ἐκπλήσσεται γιά τό ὅτι σχεδόν ἔπαυσαν νά ὑπάρχουν οἱ πνευματικές καί ἠθικές ἐκεῖνες ἀντιστάσεις, πού σέ παλαιότερες ἐποχές λειτουργοῦσαν ἐν τῷ ἅμα ὅταν ἔκανε τήν ἐμφάνισί του κάποιος κίνδυνος πνευματικῆς παρεκτροπῆς, ἐκκλησιολογικῆς ἀποδομήσεως κλπ.
Ἀλλά, ἐκεῖ πού ἡ ἔκπληξις φθάνει εἰς τά ὅρια τοῦ θαυμασμοῦ, εἶναι γιά τά ὅσα συμβαίνουν εἰς τόν χῶρον τῆς Ἐκκλησίας εἰς ὅλους σχεδόν τούς τομεῖς,

Η Μοσάντ και όχι οι ΗΠΑ, πίσω από τις μαζικές παρακολουθήσεις των Γάλλων;

Η ισραηλινή μυστική υπηρεσία Μοσάντ έχει ονομαστεί ως η πηγή τουλάχιστον ενός μέρους του διεθνούς σκανδάλου τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, για το οποίο έχει  κατηγορηθεί αποκλειστικά η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).
 Ο ισχυρισμός ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από την παρακολούθηση εκατομμυρίων γαλλικών τηλεφώνων παρουσιάζεται στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.  Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, ένα άρθρο γραμμένο στην Le Monde από το Αμερικάνο δημοσιογράφο Glen Greenwald*