Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σε μιά κλωστή απο τις μάχες στον γενικευμένο πόλεμο Τουρκία-Συρία

Μονομαχία πυροβολικού έχουμε ακόμα και αυτή την στιγμή στα τουρκοσυριακά σύνορα με το συριακό πυροβολικό να έχει εξαπολύσει μπαράζ ρουκετών των 122 χλστ. κατά θέσεων των τουρκικών αυτοκινούμενων πυροβόλων των 155 χλστ Firtina τα οποία ξεκίνησαν να βομβαρδίζουν το συριακό έδαφος.

Απλά όμορφα και Ελληνικά. Xαμομήλι και Πυρηνέλαιο

Θ.Θεοχαρίδης: Αντιμετωπίζεται η φλεγμονή στον εγκέφαλο
Ο Ελληνας που πολεμάει τον αυτισμό με χαμομήλι
Νέα επιστημονική μελέτη με ελληνική υπογραφή, που βασίζεται στο χαμομήλι και το πυρηνέλαιο, δίνει ελπίδες στα παιδιά με αυτισμό. Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού είναι η ερχόμενη Τετάρτη (2 Απριλίου) και ο Ελληνας καθηγητής Θεοχάρης Θεοχαρίδης, διευθυντής του Εργαστηρίου Μοριακής Ανοσοφαρμακολογίας και Ανακάλυψης Φαρμάκων στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης,

Τα ανθελληνικά σκουλήκια δουλεύουν αθόρυβα σε όλη την επικράτεια

Η προσοχή στη Θράκη
Εγραφε, μεταξύ άλλων, η «κυριακάτικη δημοκρατία» στο κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα της:
 «Το κόμμα DEP, του οποίου πρόεδρος είναι ο άνθρωπος του προξενείου Μουσταφά Αλί Τσαφούζ, σχεδιάζει μεθοδικά εδώ και καιρό την εμφάνισή του με αμιγή μουσουλμανικό-τουρκόφωνο συνδυασμό στις εκλογές, με στόχο να κερδίσει ψήφους και να καταγράψει επιρροή στη Θράκη, στα Δωδεκάνησα -όπου ζουν μουσουλμάνοι πλήρως ενσωματωμένοι στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και της Κω-, στην Κρήτη -όπου γίνεται αθόρυβα δουλειά με Τουρκοκρητικούς (!)

Εξύμνηση του Σατανά με σημασιολογία έναντι του ευαγγελίου την Τέταρτη Κυριακή των Νηστειών. Ταινία του ΜEGA: Legion= Λεγεώνα δαιμονισμένων και ALPHA:Πριν ο Διάβολος Καταλάβει Ότι Πέθανες

 Προσευχή και νηστεία: Της ψυχής μας τα όπλα
'κάμει μεγάλο καλό στον άνθρωπο'
Τέταρτη Κυριακή των Νηστειών σήμερα, αγαπητοί, και μνήμη του οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Σιναίτου, συγγραφέως της Κλίμακος.
Ανεβαίνομε σιγά σιγά προς τη Μεγάλη Παρασκευή και την Κυριακή του Πάσχα, και η Εκκλησία μας προετοιμάζει, όπως προετοίμαζε και ο Ιησούς Χριστός τούς μαθητάς και Αποστόλους για το Εκούσιον πάθος.
   
Το ιερό Ευαγγέλιο, εκ του κατά Μάρκον, μας μεταφέρει στα ριζά του ορούς Θαβώρ.

Συγκλονίζουν οι φρικιαστικές και διαχρονικές μέθοδοι των Τούρκων. Ότι έκανα στην σφαγή της Χίου το 1822 με τις συμμορίες παρανόμων το πράττουν στην Συρία

Ο υπουργός πληροφοριών της Συρίας, Ομράν αλ Ζόουμπι, δήλωσε ότι η τουρκική κυβέρνηση  χρησιμοποιεί παράνομες μεθόδους,  προωθώντας συμμορίες στην περιοχή της επαρχίας Κασάμπ της Λατάκειας, παραβιάζοντας τους διεθνείς κανονισμούς, ιδίως την απόφαση 1373 του ΟΗΕ για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας.
Σε συνέντευξή του στη συριακή κρατική τηλεόραση, ο Αλ  Ζόουμπι,

Λόγω έλλειψης αξιών, αρχών και ιδανικών το μνημόνιο σκοτώνει κυριολεκτικά τους Έλληνες, δεν είναι μόνο οι αυτοκτονίες...

Αύξηση 5% παρουσίασαν οι θάνατοι στην Ελλάδα το 2012, σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, και ανήλθαν σε 116.670, (60.137 άντρες και 56.533 γυναίκες) έναντι 111.099 θανάτων (57.999 άντρες και 53.100 γυναίκες) το 2011.
Με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), για τις αιτίες θανάτου στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, κυριότερες αιτίες το 2012, ήταν τα νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος, με 49.728 θανάτους.

'ΝεοΤοξικές μεθόδους' για την εξάρτηση των λαών...Γαλλία: Απειλούν βιοκαλλιεργητή με φυλάκιση επειδή δεν χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα!

«Ένας Γάλλος αγρότης, προσπαθεί να διατηρήσει τη βιοδυναμική καλλιέργεια στα αμπέλια του, και αντιμετωπίζει έξι μήνες φυλακή επειδή παραβίασε μια δικαστική απόφαση τον περασμένο μήνα, που τον ανάγκαζε να χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα για τη βιολογική φάρμα του.
 Ο Emmanuel Giboulot διαθέτει και λειτουργεί ένα βιολογικό αμπελώνα στην ανατολική Γαλλία, όπου παράγει βιολογικά και βιοδυναμικά αμπέλια.

Κορόϊδα οι Έλληνες...η CIA δεν χρειάστηκε ούτε να τις χρηματοδοτήσει το έκαναν οι Έλληνες πολίτες.

Αποκαλύψεις που έχουν άμεση σχέση με τις ελληνικές δημοτικές εκλογές έκανε στο Russia Today ο πρώην πράκτορας των ΗΠΑ Σκοτ Ρίκαρντ o oποίος αποκάλυψε την άμεση σχέση που έχουν με την κρίση στην Ουκρανία και παλαιότερα στην Γεωργία οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται και οι πολιτικοί κύκλοι των χωρών αυτών από τον Τζορτζ Σόρος.

Χυδαία πρόκληση. Φωτογράφιση ημίγυμνων μοντέλων σε τάφους Ελληνοκυπρίων

Δεν σέβονται ούτε τους πεθαμένους! Μοντέλα, κάποια ημίγυμνα, ποζάρουν σε τάφους Ελληνοκυπρίων στην κατεχόμενη Κύπρο (pics)
Ένα εντελώς θλιβερό θέαμα είδε το φως της δημοσιότητας. 
Σε ένα δίχως προηγούμενο σκηνικό, κάποιοι απέδειξαν πως δεν σέβονται ούτε τους τάφους στα κατεχόμενα.
Τι έχει συμβεί; Ημίγυμνα μοντέλα ποζάρουν επάνω στους τάφους από Ελληνοκύπριους!

Το Ισλάμ ξανάρχεται 193 χρόνια μετά, χωρίς πόλεμο αλλα με την συγκατάθεση των Ελληνικών κυβερνήσεων

 Η ιδρυση του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ ως έκφανση της επεκτατικότητας του Ισλάμ

Αντιχριστιανικά βιβλία από την πρώτη δημοτικού! Κατάντησαν την παιδεία προπαγάνδα για μελλοντικούς ανθέλληνες (Βίντεο για γερά στομάχια)

Αυτά είναι τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου…
Απόσπασμα από την εκδήλωση “ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ” που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.
 …..Η θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε σαν ΒΛΑΚΕΣ να εξιστορούμε στα γεράματα μας με ” υπερηφάνεια ” την ανικανότητα την ανευθυνότητα και το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε…

Μήπως είδατε κάποιον 'Έλληνα' πολιτικό να δώσει απάντηση για τους πολυάριθμους θανάτους Ελλήνων απο τους οικονομικούς μετανάστες εξ' Αλβανίας;

Το υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε διευκρινίσεις και πλήρη διερεύνηση των τραγικών γεγονότων της δολοφονίας του Έλληνα δεσμοφύλακα, Γιώργου Τσιρώνη και στη συνέχεια του Αλβανού, Ilia Kareli, πριν από λίγες ημέρες στις ελληνικές φυλακές.
Σε ανακοίνωση που διενεμήθη στα μέσα ενημέρωσης, το Υπουργείο Εξωτερικών, αφού ενημερώθηκε από την πρεσβεία μας στην Αθήνα και από το προξενείο μας στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση μέσω των θεσμικών οδών.

Τυχερή η Σερβία, έχει να επιλέξει μεταξύ Ε.Ε και Ρωσίας, αντίθετα με χώρες που ούτε ρώτησαν τους πολίτες..

Η Σερβία πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πυρά:  ή δεν  θα προβεί σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας ή θα συνταχθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτό γράφει η σερβική εφημερίδα «Νάσε Νόβινε» σε άρθρο της με τίτλο «Ο Βούτσιτς προβληματίζεται μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ».
Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προειδοποίησε τους Σέρβους ότι εάν ενταχθούν στις δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, θα πρέπει να πληρώσουν το 1 δις δολάρια σε χρέη

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Εκδίκηση κατά του πλαστικού χρήματος

6,5 κιλά σε κέρματα!
Ένας αγανακτισμένος φορολογούμενος πολίτης (που για τις ανάγκες της συνέντευξης που παραχώρησε στη zougla.gr χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Πότις Ποντίκας) σκαρφίστηκε έναν πέρα για πέρα νόμιμο, πλην πρωτότυπο και ιδιαίτερα… κουραστικό -για τους υπαλλήλους του κράτους- τρόπο να καταβάλλει το αντίτιμο των υποχρεώσεων του.
Συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες κέρματα, κυρίως μονόλεπτα ή δίλεπτα, και τοποθετώντας τα σε τσάντες που ζυγίζουν… πολλά κιλά,

Ποιά «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»; Ξυπνῆστε καί πάρτε το ἀπόφαση... «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ» ἔχουμε!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ, ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΛΙΨΗ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΔΗMΟΚΡΑΤΙΑ
Μέ τήν «Μεταπολίτευση» τοῦ 1974 ἐπανῆλθε στήν Ἑλλάδα ἡ «Δημοκρατία». Παράλληλα, ὅμως, γιά ΠΡΩΤΗ φορά, στήν Ἱστορία καί τόν Πολιτισμό τοῦ Τόπου, ἐμφανίσθηκε, καί ἄρχισε τήν ἐγκληματική καί αἱματηρή δράση της, ἡ «Ἐπαναστατική Ὀρ­γάνωση 17 Νοέμβρη».
Ἔτσι, ὁ Ἑλληνικός Λαός «ἔμαθε νά ζεῖ» μέ τήν «Τρομοκρατία»,

Στόχος η Ορθοδοξία στην Ουκρανία

Τους ιερείς της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας απειλούν με εξουδετέρωση
Οι ιερείς της κανονικής Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας που λειτουργούν στην περιφέρεια του Κιέβου λαμβάνουν απειλητικές επιστολές από πρόσωπα που αποκαλούν τον εαυτό τους πατριώτες της Ουκρανίας, μεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS.
Την φωτοτυπία ενός από τα γράμματα αυτά που έλαβε ένας συνάδελφος από το Κίεβο,

Προφητείες ποιό επίκαιρες απο ποτέ..όσα συμβαίνουν σήμερα!

Προφητεία Όσιου Νείλου του Μυροβλήτου: "Η πλάνη του Αντιχρίστου"
Δεν είναι εύκολο να πει κανείς πολλά, διαβάζοντας μια προφητεία από έναν άγιο της ορθοδοξίας μας.
Μόνο άνθρωποι φωτισμένοι της εκκλησίας μπορούν να αποπειραθούν να δώσουν κάποια ερμηνεία. Η προφητεία του όσιου Νείλου του Μυροβλήτη όμως, ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα, είναι ξεκάθαρη και προειδοποιεί για την ηθική κατάπτωση που θα ξεκινήσει στις αρχές του 20ου αιώνα, και θα κορυφωθεί στα χρόνια του αντίχριστου.
 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΕΙΛΟ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Εἴμαστε μόνιμα προτεκτοράτο καί ὑπό κατοχήν κάποιας ἤ κάποιων Εὐρωπαϊκῶν Δυνάμεων, μέ τήν συγκατάθεσή μας!

'συζητώντας μέ ἐπισήμους τοῦ χώρου τῆς Ἐκπαιδεύσεως, ἄκουσα ἀπό ἀρκετούς νά μοῦ δηλώνουν ὅτι εἶναι Μασόνοι! '
π. Γεώργιος Μεταλληνός: Ἐμεῖς δέν ἀνήκουμε στήν Δύση... Ἀνήκουμε στήν καθ' ἡμᾶς Ἀνατολή καί εἴμαστε πρωτότοκοι ἐν πολλοῖς ἀδελφοῖς ἀνάμεσα στούς Ὀρθοδόξους ὁμοπίστους μας.
 Τό σύνδρομο, πού μᾶς ἔχει κυριεύσει ἤδη ἀπό τήν δημιουργία τοῦ νεωτέρου Ἑλληνικοῦ Κράτους, ἀπό τό 1830 καί ἑξῆς, καί κυρίως στούς διανοουμένους καί τούς πολιτικούς, εἶναι τό Κοραϊκό Εὐρωπαϊκό σύνδρομο.
 ΜΕΡΟΣ Α’
 Συνέντευξη
στόν Διονύση Μακρῆ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! “ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Βγάζει στον αέρα το Φύλλο Μητρώου του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Τρελαντώνη Σαμαρά, από το οποίο προκύπτει ότι:
1) Ο Σαμαράς υπηρέτησε μόνο 3 μήνες στον Ελληνικό Στρατό και εξαγόρασε τους υπόλοιπους 21 μήνες προς 1.000 δραχμές τον μήνα.
2) Κατέθεσε εκπρόθεσμα τα πιστοποιητικά του για την αναβολή στρατεύσεως και γι’ αυτό κηρύχτηκε ανυπότακτος,

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΥΡΙΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ – ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

'εισβολείς τζιχαντιστές από την Τουρκία.'

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΡΕΠΟΥΣΗ.ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΤΟΣ 2014 ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ”. Αφού οι Τούρκοι ήταν “θύματα”, που είναι βρε επαγγελματίες διεφθαρμένοι οι “σφαγείς” Πόντιοι, Αρμένιοι, Ίωνες, Ασσύριοι κλπ;Βρυξέλλες Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π

Ειδεχθές έγκλημα. Σφαγή σε τουαλέτα. Μαζική δολοφονία αιχμαλώτων Σύριων στρατιωτών. Τα εγκλήματα πολέμου δεν έχουν τέλος. Ολοκληρωτικός πόλεμος.

Tα Ρωσικά συστήματα προσγείωσαν τα Τουρκικά F-16(Vid)

 'είχαν ‘κλειδωθεί’'
Σύμφωνα με το Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας,  πυραυλικά συστήματα της Συρίας, ‘έβαλαν στο στόχο τους’,  τουρκικά αεροσκάφη τύπου F-16 τα οποία έκαναν περιπολία στην μεθόριο των δύο χωρών.
Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από τη βάση του Ντιγιαρμπακίρ προκειμένου να κάνουν έλεγχο των τουρκο-συριακών συνόρων.

Για να σωθούμε απο την κρίση! «Μεταστροφή νοός» που σημαίνει η λέξη «μετάνοια» νοηματοδοτεί την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής

Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος :  "Το πρωτογενές οικονομικό πλεόνασμα δεν θεραπεύει τη διαφθορά , την απληστία και τον ατομικισμό …" Το μήνυμα του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης   στον Πρωθυπουργό  Αντώνη  Σαμαρά,  η ερμηνεία  για την  «αλλαγή  νοοτροπίας» που o πρωθυπουργός επικαλέστηκε, οι ευθύνες των ψηφοφόρων μετά τη Μεταπολίτευση, η ατεγκτη πολεμική στον Χριστόδουλο  και τα  επίχειρα της πολιτικής Θάτσερ…..του "πολιτισμένου κανιβαλισμού"
Της Μαρίτας Πάλλη

Δείτε τι μας περιμένει με τις νέες τεχνολογίες που έρχονται για το “καλό” μας και την “ασφάλεια” μας – Ποιοι θα αντέξουν στο “σφράγισμα” (video)

 Το σχέδιο για την έλευση του αντιχρίστου,την παγκοσμιοποίηση και το σφράγισμα των ανθρώπων προχωρά τέλεια!!!Και τέλειο έδαφος θα βρεί ο ψευτομεσίας τους ο αντίχριστος!!!Θα τα βρεί όλα έτοιμα!!!Γιατί μέσω της τεχνολογίας και των ΜΜΕ περνούν τα μηνύματα που θέλουν και ο κόσμος τα δέχεται θελει δεν θέλει!!!Ήδη κάποιοι έχουν διαλέξει στρατόπεδο!!!
Προωθούν άμεσα λοιπόν το σφράγισμα με τον αριθμό του θηρίου 666!!!Τώρα μας έχουν τρελλάνει στην προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ,ότι εξαφανίστηκε ο τάδε ηλικιωμένος,ή η δείνα ανήλικη κ.τ.λ.

Αυτή είναι η στρατιωτική μηχανή των Αντίχριστων δυνάμεων. Στρατιώτες ΧΩΡΙΣ Έθνος, Πατρίδα, Ιδανικά, Αξίες, Αρχές!

Οι σφαγείς δεκάδων χωρών και εκατομμυρίων άμαχων πληθυσμών

*

Δασκαλεμένοι οι λαθρομετανάστες απο γνωστούς κύκλους υπεράσπισης, να στήνουν κατηγορίες καλύπτοντας τις παρανομίες τους, σε βάρος αστυνομικών!

 Αθώοι επτά αστυνομικοί για ξυλοδαρμό και κλοπή χρημάτων από αλλοδαπούς
Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν κατηγορηθεί ότι είχαν κλέψει χρήματα κι είχαν κακοποιήσει πέντε αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής, στην διάρκεια ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα οι εν λόγω αστυνομικοί, σε διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν τα μεσάνυκτα και τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Αυγούστου του 2011,

Έκαναν την Σρεμπρένιτσα HOLLYWOOD! Επιστράτευσαν την θεατρίνα Αντζελίνα Τζολί για να σκεπάσουν την εισβολή και την σφαγή του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε στην Σερβία

 'Που να δείς Τζολί μου το εμπόριο οργάνων με θύματα Σέρβους'
Η Αντζελίνα Τζολί ξέσπασε σε δάκρυα κατά την επίσκεψή της στη Σρεμπρένιτσα
Η Αντζελίνα Τζολί ξέσπασε σε δάκρυα κατά την επίσκεψή της στο κοιμητήριο Ποτοτσάρι, όπου έχουν ταφεί τα θύματα της σφαγής της Σρεμπρένιτσα.
Εκεί η Τζολί συζήτησε με μέλη της οργάνωσης «Μητέρες των θυλάκων Σρεμπρένιτσα και Ζεπ». «Ο βιασμός είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα εναντίον αμάχων» δήλωσε.

Πληγωμένο θηρίο η Τουρκία απειλεί με εισβολές και όλεθρο Ελλάδα και Συρία

 'κανονίζουν προβοκάτσιες και εισβολές'
"Πληγωμένο θηρίο" θυμίζει η κυβέρνηση του Ρ.Τ.Ερντογάν μερικές ημέρες πριν από τις καθοριστικές δημοτικές εκλογές στην Συρία από την αποκάλυψη διαδοχικών σκανδάλων με αποκορύφωμα την αποκάλυψη του περιεχομένου της σύσκεψης για την εισβολή στην Συρία.
Και εδώ ακριβώς είναι το σημείο που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την ασφάλεια των γεινότων της και ειδικά για την ελληνική ασφάλεια.
Στην Συρία τα είδαμε να νύχια του θηρίου: 

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αμβρόσιος: Σηκωθείτε από τον καναπέ της αδιαφορίας!

  Έλληνες, ξυπνήστε!
Αναφερόμεθα στις προχθεσινές προκλητικές Δηλώσεις τoυ συγγραφέα - διαστρεβλωτού της Ελληνικής ιστορίας κ. Νικ. Δήμου, με τίτλο: "Πότε θα διδαχθούν τα παιδιά την αλήθεια για το 21;"
Ο περίεργος αυτός και συγχρόνως αδιάντρoπος άνθρωπος, που αποτελεί ένα κομμάτι της κοινωνικής ζωής, με τις "Δηλώσεις" του υπερέβη καθε όριο ευπρεπείας!
Εμείς από τη θέση αυτή θα σχολιάσουμε μόνο ένα μικρό μέρος των Δηλώσεων του, αυτό που αναφέρεται στήν ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας, στον Παλαιών Πατρών Γερμανό καί στο Λάβαρο της Επαναστάσεως.

Τα ακριβά εθνικά μυστικά του αδικοχαμένου υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου

«Τα ακριβά εθνικά μυστικά του αδικοχαμένου υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου σχετίζονται με την ύπαρξη επιζώντων αιχμαλώτων του Αττίλα –εθνική υπόθεση για την οποία αγωνίστηκε με μοναδικό πάθος και αυταπάρνηση ο Μητσόπουλος….».Τα λόγια του πρέσβη Δώρου Πιερρίδη –ειδικού απεσταλμένου του τότε Προέδρου της Κύπρου Γλαύκου Κληρίδη , συγκλονίζουν.
Ο δραστήριος διπλωμάτης δεν μιλά συχνά. Είναι η πρώτη φορά που…
ανοίγει τα χαρτιά του .

Έρχεται η *κάρτα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ*... Παρελθόν η αστυνομική ταυτότητα

Προ των πυλών βρίσκεται η «βιομετρική κάρτα», η οποία εκτιμάται ότι θα είναι το διαβατήριο του μέλλοντος.Και αυτό διότι δεν θα καταγράφει μόνο τα συνηθισμένα στοιχεία, που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα, αλλά θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά, τα οποία είναι δύσκολο να αλλοιωθούν.Η Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων άναψε το πράσινο φως για να εφαρμοστούν πειραματικά δυο πιλοτικά προγράμματα, με τη συμμετοχή υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Πόλεμος μεταξύ Ισραηλινών και Ρώσων για την τεχνολογία της ΕΥΠ.

Η Δικαιοσύνη ερευνά κατασκοπεία και απάτη με βιτρίνα δορυφόρους - Υποπτη προμήθεια συστήματος πληροφοριών από Ισραηλινούς στην ΕΥΠ
Νέα υπόθεση κατασκοπείας αλλά και απάτης πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος της ΕΥΠ και με την εμπλοκή πρώην ισραηλινών αξιωματούχων ερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, το φθινόπωρο του 2009 οι Ισραηλινοί φέρεται να πίεσαν στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου το Ισραήλ να αναλάβει την εγκατάσταση ειδικού συστήματος «δορυφορικών» προϊόντων στις μυστικές υπηρεσίες. Το οξύμωρο ωστόσο είναι ότι για την ίδια υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις εναντίον πρώην στελεχών της ΕΥΠ επειδή είχαν επιχειρήσει να προμηθευθούν το ίδιο ακριβώς σύστημα από εταιρεία ρωσικών συμφερόντων.

ΕΛ.Β.Ο ΚΑΙ Ε.Α.Σ σε διάλυση για να αγοράζουμε ΠΑΝΤΑ δανεισμένοι, την Αμερικανική σαβούρα!

'Δεν διδάχθηκαν κάποιοι Αξιωματικοί από το θάνατο του πεζοναύτη με το παλαιό Μ-113
Όχι άξιοι της μοίρας μας...αλλά έρμαια των πολιτικών..'
Τετρακόσια εξήντα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Μ-113, τα οποία προέρχονται από το πολεμικό υλικό που έχει αποσύρει το αμερικανικό Πεντάγωνο…
θα έχουν φτάσει στην Ελλάδα έως τις αρχές του φθινοπώρου.

ΟΧΙ ΜΩΡΕ, δεν είμαστε υπό κατοχή… ΤΟ 1941 ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ!

ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, η άθλια Λαγκάρντ του ΔΝΤ δήλωσε ευθαρσώς ότι “Μόνο το 1943 τα οικονομικά μεγέθη της Ελλάδας ηταν τόσο καλά όπως σήμερα…”Κανείς δεν μίλησε.Σήμερα μαθαίνουμε ότι το ποσοστό γεννήσεων προς θανάτους, εχει φτάσει τα επίπεδα του 1941.
Κατα τα άλλα, όχι, δεν είμαστε υπό κατοχή…
Για πρώτη φορά από το 1941, όταν η Ελλάδα πολεμούσε στον Β’ Παγκόσμιο
Πόλεμο κατά της ιταλο-γερμανική εισβολής, οι θάνατοι στην Ελλάδα ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις, μέσα στο 2012!

«Πολιτισμός»: Νοσοκομεία στην Βρετανία χρησιμοποιούν για την θέρμανσή τους αποτεφρωμένα έμβρυα από εκτρώσεις…

Αναφέρει η Telegraph :
 Τα σώματα χιλιάδων μωρών από εκτρώσεις αποτεφρώθηκαν ως κλινικά απόβλητα, και κάποια χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και για τη θέρμανση των νοσοκομείων, αναφέρει έρευνα.
Δέκα δημόσια νοσοκομεία (NHS) παραδέχτηκαν την καύση εμβρύων μαζί με άλλα σκουπίδια, ενώ δύο άλλα χρησιμοποίησαν τα σώματα σε «ενέργεια από απόβλητα» που παράγουν ενέργεια για την παραγωγή θερμότητας.
Χθες το βράδυ, το Υπουργείο Υγείας

Ακόμα ποιό επικίνδυνο το θέμα της ονομασίας, περιπλέκεται και η μεγάλη Αλβανία!

Σχολιάζοντας την εκλογική ρητορική του VMRO-DPMNE, το Λαϊκό Κόμμα του πρώην πρωθυπουργού,  Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει «καμία κυβέρνηση χωρίς Αλβανούς».
Σύμφωνα με τον ίδιο, μια τέτοια θέση είναι επικίνδυνη παγίδα, για το σλαβικό εκλογικό σώμα. Ο Γκεοργκιέφσκι δήλωσε ότι ακόμη και εάν το κόμμα του Γκρούεφσκι κέρδιζε 100 βουλευτές, δεν θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς τους Αλβανούς, επειδή, όπως είπε, «η πΓΔΜ πρέπει να συνεχίσει να βιώνει και μετά τις εκλογές».

Σερβία: Δημοψήφισμα στο Facebook για ένωση με τη Ρωσία

Μια ομάδα στο Facebook κοινοποίησε ένα διαδικτυακό δημοψήφισμα για την ένταξη της Σερβίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Μέσα σε λίγες ημέρες, πάνω από 26.000 μέλη δήλωσαν ‘ναι’ στη σχετική ερώτηση, μετά την ένταξη της Κριμαίας στη Ρωσία, «εάν επιθυμούν ένα παρόμοιο σενάριο της Κριμαίας και στη Σερβία».
Στο χάρτη που παρουσιάζει η ομάδα, συμπεριλαμβάνει τη Σερβία και τη Σερβική Δημοκρατία στη Βοσνία.
Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι η πρότασή τους θα ψηφιστεί από ένα εκατομμύριο άτομα, και θα δείξουν ότι η Σερβία θέλει να γίνει μέρος της Ρωσίας.

Φρικιαστικά εγκλήματα των Τούρκων.' Για 4 μήνες φτάνουν Τούρκοι κατάδικοι από τις απέναντι Τουρκικές ακτές με σκοπό το φόνο..

..θανατώνονται βρέφη έως 3 ετών , αγόρια και άνδρες άνω των 12 ετών'
Επανάσταση – Σφαγή της Χίου(1821 – 1822)
Το 1818 ο Παντιάς Ροδοκανάκης και ο Νικόλαος Μυλωνάς αποτάθηκαν στο Δημήτριο Υψηλάντη για την απελευθέρωση του νησιού από τους Τούρκους.
 Ζήτησαν έτσι ναυτική βοήθεια από τις Σπέτσες , την Ύδρα και τα Ψαρά, που συμφώνησαν με την ιδέα απελευθέρωσης του νησιού.  Μεγάλη μερίδα όμως Χιωτών διαφωνούσαν με την ιδέα του ξεσηκωμού, λόγω των προνομίων που κατείχαν στο νησί. 
Στις 27 Απριλίου 1821 ο Υδραίος Ιάκωβος Τομπάζης φτάνει στη Χίο με 25 πλοία με σκοπό να παρακινήσει τους Χιώτες να εξεγερθούν κατά των Τούρκων.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η μεγαλύτερη βεβήλωση στην νεότερη Ορθόδοξη εκκλησιαστική ιστορία θα εξελιχθεί στον Πανάγιο Τάφο τον Μάϊο

Ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα προσευχηθούν μαζί
Ο πάπας Φραγκίσκος θα προσευχηθεί μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα τον Μάιο σε μια κίνηση με ισχυρούς συμβολισμούς, ανέφερε σήμερα το Βατικανό, που υπογράμμισε ότι «η προετοιμασία του ταξιδιού αυτού συνεχίζεται όπως έχει προβλεφθεί» παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η απεργία των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.

Κονίτσης Ανδρέας: ''Μέχρι πότε οι Έλληνες θα είμαστε ραγιάδες; ''

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει με ανακοίνωση του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η κυβέρνηση στις χθεσινές παρελάσεις.
"Προσωπικώς, διαμαρτύρομαι εντόνως. Μέχρι πότε οι Έλληνες θα είμαστε ραγιάδες; Αυτός ο Λαός «ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος» δεν θα σταματήση να νοιώθη ταπεινωμένος και εξουθενωμένος από την Εξουσία της Χώρας;" υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Ανδρέα:

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ:ΤΟΥΡΚΙΑ & ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΡΩΣΙΑ!

Αλ Κάιντα δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες σε παραλία από την επιχείρησή της “απελευθέρωση των συριακών ακτών”!
To καταριανό Al Jazeera έβγαλε στον αέρα συνέντευξη με τον αρχηγό της τρομοκρατικής επίθεσης στην συριακή πόλη Kessab που ήταν κυρίως αρμενική. Πρόκειται για τον Τσετσένο ισλαμιστή γνωστό ως Abou Moussa al Chichani.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε-σύμφωνα με το pentapostagma- ότι εισχώρησε με την ομάδα του μέσω Τουρκίας για να υψώσει στη συριακή γη τη σημαία της Αλ Κάιντα με το περιβόητο σύνθημα « Δεν υπάρχει άλλος θεός παρά ο Αλλάχ» 

Άντρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών τα Εξάρχεια!


 'έρχονται ως μετανάστες μαζί με τα καραβάνια τρόμου'
ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Στα Εξάρχεια είχαν διεισδυση τόσο η ΕΥΠ όσο και οι

Αμερικανικες μυστικές υπηρεσίες ειδικά μετά το 1999 όπου υπήρξε και ενας εμφύλιος με πράξεις βίας και δολοφονίες που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Απόστρατοι των Ελληνικών υπηρεσιών πάντως θεωρούν δεδομένο ότι και η εξάρθρωση της 17Ν ξεκίνησε μέσα από τα κλιμάκια που είχαν εισχωρήσει στον χώρο των Εξαρχείων και λειτούργησαν μεθοδικά επιτρέποντας ανώδυνες ενέργειες για να χαρτογραφήσουν τον χώρο.

Αυτοί οι Τούρκοι τελικά εκτός απο αγράμματοι έχουν και πλάκα...

Θα μας τρελάνουν: Παρουσιάζουν τον Ομηρο ως Τούρκο ποιητή
Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει το δελτίο Τύπου για την παράσταση με θέμα την Τροία που θα παρουσιάσει η τουρκική ομάδα «Fire of Anatolia» στο φεστιβάλ της «Πολιτιστικής Ανοιξης» στο Μπαχρέιν, καθώς σε αυτό περιγράφεται ο Ελληνας ποιητής Ομηρος, ως Τούρκος, που γεννήθηκε στη Σμύρνη.
«Ο δυτικός πολιτισμός χρωστά την πολιτιστική του κληρονομιά στο Μύθο της Τροίας. Αυτή η ιστορία, που συνέβη πιθανότατα το 1180 π.Χ., παρέμεινε στη μνήμη της ανθρωπότητας από έναν ποιητή της Ανατολίας.

Υποκρισία Νταβούτογλου: Η Κριμαία δεν είναι Κύπρος

Η τουρκική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
Του Νίκου Χειλαδάκη/briefingnews.gr
Σε μια μακροσκελή του συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα, Sabah και στον δημοσιογράφο, Okan Müderrisoğlu, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ρωτηθείς αν βλέπει κάποιες ομοιότητες στην περίπτωση της Κριμαίας με άλλες περιπτώσεις αλλαγής συνόρων, τόνισε με έμφαση πως δεν υπάρχει καμία ομοιότητα στην περίπτωση της Κριμαίας, όπου οι Ρώσοι «βίαια» άλλαξαν τα σύνορα της Ουκρανίας, με την περίπτωση της Κύπρου,

Η Ιερά Σύνοδος απαντά στον ανιστόρητο Ν. Δήμου της «Ποταμιάς»

Τη σωστή και δέουσα απάντηση πήρε από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο ανιστόρητος Ν. Δήμου, για το άρθρο του που αναρτήθηκε στο protagon.gr ανήμερα της 25ης Μαρτίου, και στο οποίο αμφισβητεί κάθε δεδομένη πραγματικότητα για την Επανάσταση του 1821.
 Ο Ν. Δήμου, που υποστηρίζει και το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, έκανε λόγο για «θηριωδίες» των Ελλήνων και για «εχθρότητα» της Εκκλησίας κατά της Επανάστασης την οποία αφόρισε, ενώ επίσκοποι, υποτίθεται «έβριζαν» και τους Επαναστάτες.

Υπάρχει κάποια κρυφή συμφωνία συνεργασίας του Αιγαίου και δεν το γνωρίζει ο Ελληνικός λαός;

"Αλώνιζε" επι 20 ώρες στο Αιγαίο φθάνοντας μέχρι το Σούνιο η τουρκική κορβέτα "Bandirma"
Η τουρκική κορβέτα «BANDIRMA» «αλώνιζε» επί 20 ώρες στο νότιο και κεντρικό Αιγαίο σημειώνοντας μπαράζ παραβιάσεων των εθνικών χωρικών υδάτων από τη Ρόδο μέχρι και στο στενό μεταξύ Κέας και Κύθνου. Το τουρκικό πλοίο έγινε αντιληπτό και από ψαράδες ανοιχτά του Σουνίου.
Το ερώτημα βέβαια είναι που το πάνε οι Τούρκοι. Κάτι που απασχολεί και τους επιτελείς του Πενταγώνου οι οποίοι βλέπουν πως η κυβέρνηση Ερντογάν, η οποία πλήττεται από σκάνδαλα,

Όταν η Ελλάδα επαρκή αλλά σκοπίμως δεν την αφήνουν

Enfield 8000: Το πρώτο σύγχρονο ηλεκτρικό Ι.Χ. στον κόσμο, ήταν ελληνικό
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκευαζόταν στη Σύρο; Ελληνικής έμπνευσης και χρηματοδότησης; Και όμως υπάρχει. Και έχει όνομα και ιστορία.
Το Enfield 8000 αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα ελληνικής τρέλας και αντανακλά τον χαρακτήρα του σύγχρονου Έλληνα. Καινοτόμος αλλά και... γραφειοκράτης. Γιατί, αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που σκότωσε μια τόσο προχωρημένη ιδέα για την εποχή της, η απάντηση είναι μία. Η γραφειοκρατία και το κόστος παραγωγής.

Άγριο έγκλημα ερευνάται 4 χρόνια μετά: Βίασαν 5χρονη σε τζαμί της Θράκης

Πρωτοφανούς αγριότητας εγκληματική πράξη σε βάρος ενός πεντάχρονου παιδιού στην Γλαύκη της Ξάνθης, ερευνά η Δικαιοσύνη. Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της δικογραφίας
Ένα πρωτοφανές έγκλημα στη Γλαύκη της Ξάνθης σε βάρος ενός πεντάχρονου παιδιού ερευνά η Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Το θέμα έφτασε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα σε θρακιώτικη ιστοσελίδα.

Φανατικοί Ισλαμιστές κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα!!! Επιβεβαιώνονται οι φόβοι περι ανεξέλεκτων πρακτόρων-τρομοκρατών μέσω της λαθρομετανάστευσης.

Τρομοκράτης που σχεδίαζε να... ανατινάξει την Κυανή Ακτή κυκλοφορούσε στην Ορεστιάδα!
Συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ στη Γαλλία ένας 23χρονος Γάλλος υπήκοος, Αλγερινής καταγωγής, ο οποίος ετοίμαζε να τινάξει στον αέρα... την Κυανή Ακτή!
Ο 23χρονος καταζητούνταν από την Ιντερπόλ, όταν εισήλθε στην Ελλάδα από τη Συρία και κατέλυσε σε πανδοχείο στην Ορεστιάδα. Η αντιτρομοκρατική τον παρακολουθούσε και τον Δεκέμβριο του 2013 έκανε έφοδο στο δωμάτιό του, όπου βρήκε και κατέσχεσε ένα usb και ένα φορητό υπολογιστή. 

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Συγκλονίζει η δολοφονία του υπαρχιφύλακα από τον Αλβανό ισοβίτη

Ποιος είναι ο κατάδικος που κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό 46χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου - Τον σκότωσε γιατί δεν του έδωσαν την άδεια που είχε ζητήσει - Τι είπε ο δολοφόνος την ώρα που κάρφωνε το μαχαίρι στο θύμα -Είχε προσχεδιάσει τις κινήσεις του
   
Μια δολοφονία απίστευτης αγριότητας συνταράσσει την κοινή γνώμη ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι κάρφωσε αυτοσχέδιο μαχαίρι στο λαιμό του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου σημειώθηκε η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση.

Ενα Ρωσικό αεροπλανοφόρο στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας θα άλλαζε ριζικά τα γεωπολιτικά του Αιγαίου και της Μεσογείου

Οι Έλληνες εκτιμούν και στρέφουν τις ελπίδες τους στα οπλικά συστήματα των Ρώσων
Με αφορμή την υπογραφή της ελληνορωσικής συμφωνίας στην Ελλάδα του ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοϊγκού το κρατικό κανάλι Russia Today αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων τονίζοντας ότι τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα βοηθήσουν για να μην γίνει πράξη «ο εφιάλτης της τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά»
 
Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το RT το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, «Η Ελλάδα διαθέτει περίπου δυο χιλιάδες νησιά και πάνω-κάτω τα μισά από αυτά κατοικούνται.

Πράκτορες δρουν ανεξέλεκτα στην Ελλάδα, αδύναμος ο κρατικός μηχανισμός

Θρίλερ με «κοριούς» της ΕΥΔΑΠ στο σπίτι του Καραμανλή
Σε μια περίοδο όπου ολοκληρώνεται από τον γ’ τακτικό ανακριτή κ. Δημήτρη Φούκα η έρευνα για το σκάνδαλο με τις υποκλοπές συνομιλιών μελών της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και φαίνεται να προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία κατά συγκεκριμένων προσώπων, νέα δεδομένα βλέπουν το φως της δημοσιότητας…
Δεδομένα που εγείρουν ερωτήματα για το κατά πόσο συνεχίζονται οι παρακολουθήσεις στη χώρα μας ακόμα και σήμερα και τα οποία οφείλουν να απασχολήσουν τις αρμόδιες ανακριτικές αρχές.

Απείλησε ευθέως την Ρωσία και κατέληξε νεκρός ο φιλοδυτικός σύνδεσμος των Αμερικανών και όχι μόνο...(Vid)

Εκτέλεσαν με δυο σφαίρες τον ηγέτη του "Δεξιού Τομέα" στην Ουκρανία
Με δύο σφαίρες στην καρδιά σκότωσαν άγνωστοι τον Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ηγέτη του "Δεξιού Τομέα" στην Ουκρανία, στην πόλη Ronvo στην Δυτική Ουκρανία.
 O Ουκρανός βουλευτής Aleksandr Doniy εγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook :
"Το αυτοκίνητό του είχε αποκοπεί από δύο άλλα αυτοκίνητα. Το έσυραν και τον τοποθέτησαν πάνω σε αυτά τα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια τον πέταξαν στο έδαφος, του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη και τον σκότωσαν με δυο βολές στην καρδιά".