Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοί είναι αυτοί που πάντα βρίσκονται πίσω απο τους πρωθυπουργούς και θέλουν να τους διαβάλουν;

Οταν ο Πρωθυπουργός Πλαστήρας αναφώνησε: «Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;»Τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών -μίζες στα εξοπλιστικά, θέμα Λιάπη και «δωράκια» Τομπούλογλου- φέρνουν στη μνήμη έργα και ημέρες άλλων εποχών και κυρίως το παράδειγμα ενός Ελληνα πρωθυπουργού που πέθανε πάμφτωχος.
Ο Πλαστήρας ήταν άρρωστος –έπασχε από φυματίωση – κι έμενε σ' ένα μικρό σπιτάκι στο Μετς, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Λάφυρα των δολοφονηθέντων του 1940 στο Γερμανικό κοινοβούλιο! Η Ελλάδα παίρνει εντολές απο ανθρώπους με ναζιστικό ακμαίο πνεύμα!

Σοκ: Εργα τέχνης που είχαν κλαπεί από τους Ναζί βρίσκονται μέσα στο γερμανικό κοινοβούλιο
Ένας ιστορικός τέχνης εντόπισε δύο έργα τέχνης που είχαν κλαπεί από τους Ναζί μέσα στο... κοινοβούλιο της Γερμανίας. Την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Μπιλντ, προκαλώντας για άλλη μια φορά αμηχανία στις γερμανικές αρχές.
Η Μπούντεσταγκ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ανέφερε ότι ένας ιστορικός τέχνης εξετάζει "δύο ύποπτες περιπτώσεις".

Φωτογραφία που ραγίζει καρδιές – Κοριτσάκι αλυσοδέθηκε από τους τζιχαντιστές για να δει τον θάνατο των γονιών του!

Κοριτσάκι αλυσοδέθηκε από τζιχαντιστές για να δει τον θάνατο των γονιών του και εκείνοι μαρτύρησαν έχοντας ως τελευταία εικόνα  τον σπαραγμό του!

Oι Αλβανοί ετοιμάζουν μαφιόζοκη βεβήλωση του ναού της Πρεμετής. Σχέδιο απομάκρυνσης των Ορθοδόξων...

Οι οχλήσεις της Αλβανικής κυβέρνησης που κατά διαστήματα προκαλεί τον Ελληνισμό, δεν είναι ένα πρωτοφανές γεγονός. Όμως, ούτε η σιωπή (που έχει ξεπεράσει τα όρια της φοβικότητας και “γέρνει” προς μία “ανεξήγητη” συμπεριφορά) της Αθήνας, και δη της Ελληνικής κυβέρνησης, είναι ένα “φαινόμενο” που χρήζει διερεύνησης (όχι ψυχιατρικής).
 Οι δεσμοί της Αλβανίας με την Τουρκία, είναι επίσης ένα γεγονός που έχει καταγραφεί και έχει αναλυθεί από ειδικούς επιστήμονες και αρθρογράφους, ενώ έχει επισημανθεί ο “ιδιαίτερος ρόλος” που φαίνεται να αναλαμβάνει (στην πλάτη της Ελλάδας) η Αλβανία.

Αυτός ο Έλληνας είναι υπερήφανος και δύσκολο- κυβέρνητος 'για μερικούς' επάνω στο άλογο του...Εσείς οι πολιτικοί είστε τα λαμόγια!

Αμαλιάδα: Παρέδωσε πινακίδες καβάλα στο άλογο
Καβάλα στο άλογο και με τις πινακίδες του αυτοκινήτου του στο χέρι έφθασε στη ΔΟY Αμαλιάδας ο Γιώργος Πανουτσόπουλος από τη Μαραθιά Αμαλιάδας.Θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα έφθασε στην Εφορία με το άλογο που προφανώς θα αποτελέσει πλέον και το μέσο μεταφοράς του και λίγο πριν παραδώσει τις πινακίδες ανέφερε χαρακτηριστικά:

Στα «αλβανικά εδάφη» εκπαιδεύονται τρομοκράτες για Τζιχάντ σε Ευρώπη και Ρωσία

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το δίκτυο τρομοκρατών που υπάρχει στην Αλβανία προχώρησε σήμερα το ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ρωσίας».
Το κρατικό ραδιόφωνο της Ρωσίας καταγγέλλει πως στα αλβανικά εδάφη στην Αλβανία, στο Κόσοβο και σε ένα μέρος των Σκοπίων εκπαιδεύονται τρομοκράτες.
Σύμφωνα με πηγές οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται υπό την αιγίδα της παραστρατιωτικής οργάνωσης AKSH (Αλβανικός Εθνικός Στρατός), η οποία εμφανίζεται ως διάδοχος του UCK.

Παρ'όλα αυτά που πέρασε η Σερβία παίρνει μέτρα για αυτούς που πολεμούν Ορθοδόξους.Εμείς ούτε ανακοίνωση...

«Σέρβοι υπήκοοι που πήγαν να πολεμήσουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στις ισλαμικές χώρες, αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της Σερβίας και της περιοχής, εξαιτίας των
 εξτρεμιστικών ιδεολογιών και της τρομοκρατίας», ανέφερε το σερβικό Ράδιο Β92 στο Portal του, σύμφωνα με το βουλγαρικό ‘Φόκους’.
Για το ζήτημα αυτό υπήρξε προειδοποίηση από τον αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σερβίας- BIA,  Ντράγκαν Μάρκοβιτς.

H CIA αναφέρει την Μακεδονία ώς κατάσταση 'ψυχρού πολέμου' στα Βαλκάνια και εμέις κλείνουμε στρατόπεδα και στρατιές!

Το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων, παραθέτει, σήμερα, το παρόν κείμενο στην αγγλική γλώσσα με τον τίτλο: “Cia tried to define Macedonia in 1958”.
Το μεταφέρουμε στην ελληνική:Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) προσπάθησε να ορίσει τον όρο Μακεδονία το 1958, αναλύοντας τον, από μια εθνική και γεωγραφική πλευρά.
Η ανάλυση έχει ταξινομηθεί ως εμπιστευτικό έγγραφο, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο, σύμφωνα με τη νομοθεσία για πρόσβαση στις δημόσιες πληροφορίες.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τις Κυριακές ήμασταν δυστυχώς στα κρεβάτια μας...

Στην θέση του Χριστού ο Αλλάχ!!!
Ξεχάσαμε όμως ότι όποιος διώχνει τον Χριστό από την καρδιά του, από το κράτος του, τότε δαίμονες και τύραννοι θα τον κυβερνήσουν. Γιορτάζαμε τόσα χρόνια Χριστούγεννα και όλες τις εορτές μας χωρίς Χριστό, δι’ αυτό επέτρεψε ο Θεός και ήλθε στον τόπο και την θέση του Χριστού ο Αλλάχ!!!
Τις Κυριακές ήμασταν δυστυχώς στα κρεβάτια μας, παρ’ ότι η ημέρα Κυριακή δεν ανήκει σε εμάς, αλλά είναι η ημέρα του Κυρίου μας.

Ετοιμοπόλεμη η Ρωσία. Προσυλωμένη στην Άμυνα της χώρας!(Vid)

ΤΩΡΑ: Ετοιμασίες πολέμου για την Ρωσία – υπογραφή εξπρές της αντιπυραυλικής ασπίδας με Καζακστάν.
Πριν από μία ώρα ανακοινώθηκε επισήμως η συμφωνία για την ενοποίηση πυραυλικών συστημάτων Ρωσίας – Καζακστάν.Η υπογραφή του νομοθετικού διατάγματος από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στην σκιά των ισλαμοφασιστικών επιχειρήσεων εντός Ρωσικού εδάφους, περιγράφεται ως “Δημιουργία κοινού συστήματος αεράμυνας για την προστασία της Ρωσικής ομοσπονδίας και της Δημοκρατίας του Καζακστάν”.Μία ματιά στον χάρτη καταδεικνύει ακριβώς τι θωρακίζει αυτ

«Ιεράρχες είχαν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή»

 ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ
ΣΤΟ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδος, που εκδίδεται εδώ στο Αίγιο, την επομένη των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου, μας επισκέφθηκε, κρατώντας στα χέρια του ένα δημοσίευμα από την ηλεκτρονική εφημερίδα «romfea.gr», το οποίο αναφερόταν σε Δηλώσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου με τίτλο: «Ιεράρχες είχαν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή» και με επιμονή μας εζήτησε να τις σχολιάσουμε.
Ἡ απάντησή μας αρχικά ήταν αρνητική. «Άφησέ  με, ἀδελφέ μου, τοῦ είπα,  χρονιάρα ημέρα σήμερα! Τώρα η σκέψη μας πρέπει να στρέφεται μόνο γύρω από τη Γέννηση του Σωτήρος Χριστού»!

Επειδή ΔΕΝ είμαστε χουντικοί(!) αλλά ταυτόχρονα και περίεργοι για την συκοφάντιση των έργων της επταετίας, ανατρέξτε όπως κάναμε και εμείς στις χρονολογίες των παρακάτω έργων υποδομών.θα εκπλαγείται απο την συκοφάντιση!

Σίγουρα δικτατορία αλλα τα έργα....έργα!
Κάποτε μέσα σε μια επταετία γίνανε τα παρακάτω
ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠλΡΙΛΙΟΥ 1967 Ανατρέχων τις σήμερον, τριάκοντα-τρία έτη μετά την Εθνεγερσίαν της 21ης Απριλίου 1967, εις τα δημοσιεύματα και τας ανασκοπήσεις των συγχρόνων ΜΜΕ, έκπληκτος διαπιστώνει ότι βρίθουν "αντιστασιακών γεγονότων", ενώ απουσιάζει παντελώς παν σχετικόν με την προσφοράν και το έργον της Επαναστάσεως Επειδή

Mαύρες χήρες, πολεμούν την Ορθοδοξία μέχρις εσχάτων και δίνουν την ζωή τους για το Ισλάμ

Στρατολογημένες από τους εχθρούς της Ορθοδοξίας! Πρόκειται για τις γυναίκες-καμικάζι, τις «σακίντκι» (στα ρωσικά) ή τις «μαύρες χήρες» όπως είναι ευρύτερα γνωστές, που είχαν να εμφανιστούν από το 2004.
Προερχόμενες από ορεινές περιοχές του Βόρειου Καυκάσου, σε απόσταση μεγαλύτερη των 1.200 χιλιομέτρων νότια της Μόσχας, οι γυναίκες αυτές θεωρούνται μάρτυρες του ισλαμικού ιερού πολέμου (τζιχάντ) και αυτό τους αποδίδει το χαρακτηρισμό «σακίντκι», τη ρωσική μεταφορά της αραβικής λέξης «σαχίντ», που σημαίνει «μάρτυρας».

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η τέλεια απόδειξη για το ότι υπάρχει Θεός!!!

Μια φορά πήγε κάποιος στο κουρείο για το καθιερωμένο κούρεμα και ξύρισμα. Καθώς ο κουρέας άρχισε να δουλεύει, άρχισε μια καλή συζήτηση. Μίλησαν για τόσα πολλά πράγματα και πάρα πολλά θέματα… Όταν τελικά άγγιξαν το θέμα της θρησκείας και του Θεού, ο κουρέας αναφώνησε: ‘Δεν πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει.’ ‘Γιατί το λες αυτό;’ ρώτησε ο πελάτης. Και ο κουρέας είπε:

Στην Τουρκία μαθαίνουν πομάκικα, ενώ στην Ελλάδα τα απαγορεύουν!

Φροντιστήριο πομακικής γλώσσας ανοίγει στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που στην ελληνική Θράκη ανεχόμαστε την πολιτιστική γενοκτονία των Πομάκων από τα όργανα του Προξενείου…
Είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό ως είδηση και φυσικά γεννά συγχρόνως και κατάθλιψη για το τι συμβαίνει στη χώρα μας. Όπως διαβάζουμε λοιπόν σε πρόσφατο δημοσίευμα του «Anadolu Αjansi» (μετάφραση από το tourkikanea.gr), «σε φροντιστήριο που θα λειτουργήσει τον Ιανουάριο του 2014,

Tο πατριαρχείο Μόσχας απορρίπτει ξακάθαρα το δόγμα που πρεσβεύει η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία

Μοσχα: Τιμητικό το πρωτείο της Κωνσταντινούπολης
Τις θέσεις της για το πρωτείο του Πάπα αλλά και γι αυτό του Οικουμενικού Πατριάρχη στον ορθόδοξο κόσμο, κατέγραψε και επικύρωσε με συνοδική απόφαση, η Εκκλησία της Ρωσίας, σε ένα κείμενο που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
«Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν αποδέχεται το δόγμα του παπικού πρωτείου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και την αρχή της θεϊκής καταγωγής του πρώτου επισκόπου στην Οικουμενική Εκκλησία.

Σκάνδαλο: Πληρώνουμε εκατομμύρια για δάνεια λαθρομεταναστών

Ένα μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο δεν έρχεται στο φως της δημοσιότητας, διότι προφανώς κάποιοι από τους πρωτεργάτες του έχουν υψηλές γνωριμίες στα ΜΜΕ......
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα τραπεζιτών που έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε αλλοδαπούς με προσωρινή άδεια παραμονής, ακόμα και για… 40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε... εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του!

Τζορτζ Σόρος: Με δόλωμα το «πετρέλαιο στα σχολεία» αρχίζουν οι μπίζνες

Εχει απλώσει τα πλοκάμια του στα Βαλκάνια, αποδεικνύοντας ότι η φιλανθρωπία, η πολιτική επιρροή και η κερδοσκοπία συνιστούν το βασικό τρίπτυχο της οικονομικής παντοκρατορίας του
Ο άνδρας που εισέβαλε σχεδόν απρόσμενα στα άδυτα του γνωστού ξενοδοχείου δεν είναι από αυτούς που θα περίμενε κανείς να συναντήσει στην καθημερινή του βόλτα. Οχι τυχαία, ελάχιστοι από τους προσκεκλημένους γνώριζαν ότι ο κερδοσκόπος και φιλάνθρωπος Τζορτζ Σόρος ήταν ο λαμπρός καλεσμένος του κλειστού σουαρέ που λάμβανε χώρα στα τέλη Ιουλίου στην καρδιά της χτυπημένης από τον καύσωνα και την κρίση Αθήνας.

Ολόκληρη ομάδα τρομοκρατών επιχείρησε στην Ρωσία

Στην τρομοκρατική επίθεση στο Βολγκογκράντ υποψιάζονται έναν άνδρα σλαβικής εμφάνισης.
Την τρομοκρατική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Βολγκογκράντ πραγματοποίησε ένας άνδρας, και όχι γυναίκα καμικάζι, όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα, υποστηρίζει το πρακτορείο ειδήσεων «Ιντερφάξ» επικαλούμενο πηγή στις μυστικές υπηρεσίες.«Ο βομβιστής αυτοκτονίας ήταν άνδρας σλαβικής εμφάνισης, ο οποίος έφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σταθμό μέσα σε ένα σακίδιο.

Σε ηγετικό ρόλο πίσω απο την πολυπολιτισμικότητα της Ευρώπης, βρίσκεται το Ισραήλ! (Βίντεο-Ντοκουμέντο)

ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Το Ισραήλ, με τους ποιό αντιμεταναστευτικούς νόμους

Ελλήνων περιουσίες στην Μ.Ασία εκκρεμούν έως σήμερα!

Ένας Τούρκος στη Θράκη σημαίνει ότι η Τουρκία έκανε εθνοκάθαρση Ελλήνων στη Μικρά Ασία, εφόσον δεν έγινε η από κοινού συμφωνημένη και ειρηνική διακρατική ανταλλαγή πληθυσμών, όπως “συνυπέγραψε” με την Ελλάδα στη Συνθήκη της Λοζάνης.
 Σημαίνει ότι το κάθε κράτος, το οποίο εμπλέκεται στη συμφωνία, έδιωξε αυθαίρετα και άρα εγκληματικά όσους πιο πολλούς αλλοεθνείς μπορούσε από την επικράτειά του και τους άρπαξε τις περιουσίες τους.
Ένας Τούρκος στη Θράκη σημαίνει ότι η Ελλάδα απλά δεν έκανε “τέλεια” τη δουλειά της. Την ίδια “δουλειά” που έκανε “τέλεια” η Τουρκία και δεν άφησε ούτε έναν Έλληνα στη Μικρά Ασία.

Λίβανος: Μαχαίρωσαν τον επικεφαλής Ελληνοορθοδόξων

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗ
Τον επικεφαλής των εξ Αντιοχείας Ελλήνων του Ανατολικού Κόμματος (Greek Levant Party), τον Rodrigue «Δημήτρη» Khour μαχαίρωσαν ισλαμιστές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα operationantioch.blogspot.gr, που επικαλείται το αραβόφωνο site «Libanon Files».

Φαίνεται ξεκάθαρα ποιούς εξυπηρετεί η κατάργηση της Α' στρατιάς στην περιοχή της Μακεδονίας

Οι Αλβανοτσάμηδες κατά της επιστροφής του ελληνικού στρατού στα σύνορα με Αλβανία
Ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU,  Σπετίμ Ίντριζι, θεωρεί απαράδεκτη και αρνητική εξέλιξη την απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης να επιστρέψει τον ελληνικό στρατό στα σύνορα με την Αλβανία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:
Σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής του PDIU, επισημαίνει ότι η επιστροφή του ελληνικού στρατού στα ελληνο-αλβανικά σύνορα

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ας μήν γελιόμαστε, αυτό δέν λέγεται παραβίαση αλλα ουσιαστική παραχώρηση με έντονο άρωμα την προετοιμασία!

Αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου προέβη σε 12 παραβιάσεις!
Ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων αποφάσισαν οι Τούρκοι να προχωρήσουν στη νέα πρόκλησή τους στο Αιγαίο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.
Πιο συγκεκριμένα, τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας-ηλεκτρονικού πολέμου «αλώνισε» σε όλο το κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, προκειμένου να καταγράψει συχνότητες ραντάρ πυραυλικών συστημάτων μας στην προκεχωρημένη γραμμή άμυνας της χώρας.

Μουσουλμάνοι έκαναν τα πανεπιστήμια ορμητήρια

Φλέγεται ξανά το Κάιρο -Συγκρούσεις φοιτητών- αστυνομίας, πληροφορίες για έναν νεκρό [εικόνες]
Χάος επικρατεί και πάλι στο Κάιρο, με συγκρούσεις μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια των αναταραχών πυρπολήθηκαν δύο κτίρια του πανεπιστημίου Αλ- Αζχάρ, ενώ η μία πλευρά κάνει λόγο για ένα νεκρό φοιτητή, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν οι δυνάμεις ασφαλείας.

Γιατί πολλοί αφελείς Έλληνες, απορείται με τα οικονομικά μερικών (λάθρο)-μεταναστών

Πάνω από 170.000 ευρώ είναι η λεία του..
Ο 25χρονος Αλβανός που συνελήφθη στο μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς είχε διαπράξει τρεις ληστείες στην Αθήνα
Πάνω από 170.000 ευρώ είναι η λεία του Αλβανού που συνελήφθη προχθές (24-12-2013) στην Κακαβιά στην προσπάθειά του να περάσει ξανά στην χώρα μας.

Ο μακαριστός Γέροντας ο Π. Ιουστίνος Πάρβου για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες

'ἕνα δαιμονικό σχέδιο, μέσω τοῦ ὁποίου δέχεσαι νά πουλήσεις τήν ψυχή σου στό διάβολο.'
"Ήρθε η ώρα για το μαρτύριο"
Μέ μεγάλο πόνο καί ἀνησυχία ἔρχομαι νά σᾶς μιλήσω γιατί αἰσθάνομαι ὅτι τό ὀφείλω αὐτό στό Θεό, στή συνείδησή μου καί στήν καρδιά μου καί δέ μπορῶ νά προσπεράσω αὐτό τό ἐπικίνδυνο κύμα τό ὁποῖο σηκώθηκε νά καταπιεῖ ὅλη τήν ἀνθρωπότητα ἀκόμα καί τούς ἐκλεκτούς, χωρίς νά μέ νοιάζει.

Ἡ πνευματική κρίση - Αἴτια καί ἀποτελέσματα

Ἀλλὰ ρωτᾶτε: Θὰ μπορέσει ποτὲ ἡ γενιὰ αὐτή, ἡ πλέον πλανεμένη μέσα στὴν ἱστορία, νὰ ἐπιστρέψει πρὸς τὴν ἀλήθεια καὶ τὴν τιμιότητα; Θὰ μπορέσει. Εἴθε νὰ δώσει ὁ περιφρονημένος Χριστὸς νὰ γίνει τοῦτο ὅσο τὸ δυνατὸν γρηγορότερα. Πότε ὅμως θὰ γίνει τοῦτο;
Τοῦτο θὰ γίνει μόνο τότε, ὅταν οἱ δυτικοὶ ἀδελφοί μας ἀρχίσουν νὰ γράφουν χιλιάδες βιβλία ἐτησίως γιὰ τὴν δόξα τοῦ Χριστοῦ τοῦ Θεοῦ μας.
Κι ὅταν οἱ χιλιάδες ἐφημερίδες τους κατ' ἔτος θὰ γράφουν ἐπαίνους στὶς χριστιανικὲς ἀρετὲς καὶ τὰ χριστιανικὰ ἀγαθὰ ἔργα, ἀντὶ νὰ γράφουν γιὰ ἐγκλήματα καὶ βλασφημίες τῆς θείας Μεγαλειότητας καὶ γιὰ τὸ ἐμπόριο τῶν σαρκικῶν ἐνστίκτων.

Ποιοί ήθελαν στην Ελλάδα προ καιρού να καταργήσουν ανάλογες πολιτοφυλακές-συνδέσμους-συλλόγους;

Η Ορθόδοξη Ένωση της Συρίας, ανακοίνωσε στις 27 Δεκεμβρίου 2013, το σχηματισμό μια ιδιωτικής πολιτοφυλακής- Δυνάμεων Αυτοάμυνας.
Η Ένωση σε ανακοίνωσή της  τονίζει ότι η στρατιωτική οργάνωση θα αγωνίζεται εναντίον κάθε μορφής απειλής για τους Χριστιανούς στο έδαφος της Συρίας.Η ίδρυση του αστυνομικού σχηματισμού καθώς και οι προθέσεις του ανακοινώθηκαν  από τον εκπρόσωπο της Ένωσης, Μίλαντ Γεωργής στην Al-Sumaria News.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εντείνεται το κλίμα ανασφάλειας στην Βόρειο Ηπειρο!

ΠΟΓΚΡΟΜ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΑΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ! ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ!Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο χωριό Λιβαδειά της Βορείου Ηπείρου.Περίπου 10 άγνωστοι μασκοφόροι, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Τσάμηδες από την Κονίσπολη, μπήκαν αργά το βράδυ στο μαγαζί του Βορειοηπειρώτη Σ. Τζ. με δολοφονική διάθεση.Αποτέλεσμα της επιδρομής τους ήταν να τραυματιστούν και να καταλήξουν στο νοσοκομείο η σύζυγος και ο γιος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος δέχθηκε τρεις μαχαιριές στην πλάτη.

Μετέτρεψαν ορθόδοξη εκκλησία στο Κόσοβο σε δημόσιες τουαλέτες και σκουπιδότοπο

Η Ορθοδοξία διώκεται!
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ
      Η Μααλούλα, η κωμόπολη κοιτίδα του χριστιανισμού με την πλούσια αραμαική παράδοση αποτελεί πλέον το Κόσοβο της Ανατολής. Το Οbservatoire de la Christianophobie αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες από την πυρπόληση και την λεηλασία που υπέστη η ελληνορθόδοξη Μονή της Αγία Θέκλας.Την ίδια στιγμή το Κόσοβο απαριθμεί τις πληγές του και προιδεάζει για την μελλοντική χρήση των προσκυνημάτων που απαλλοτρίωσαν οι ισλαμιστές στη Συρία.

"Η μετανάστευση φέρνει εθνοτικές συγκρούσεις"

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας Κύριλλος έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις δραστηριότητες των ισλαμιστών στη Μόσχα.
«Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών, κυρίως εκείνων που προέρχονται από την Κεντρική Ασία και τον Καύκασο, στη Μόσχα, έχει αυξήσει τον κίνδυνο εθνοτικών συγκρούσεων», είπε ο Πατριάρχης στη συνέλευση της Επισκοπής της Μόσχας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Μόσχας.

Πήγατε κ. Κουβέλη στην ορφανή κόρη του δολοφονηθέντα γυναικολόγου με την γυναίκα του στο Αλιβέρη; Πήγατε στην μητέρα της Μυρτούς; Πήγατε στον υιό του 64χρονου στην Ιεράπετρα που τον έπνιξε ο πακιστανός;

κ. Κουβέλη δεν νομίζουμε ότι είστε ρατσιστής απλώς σας ξέφυγαν κάποιες καταστάσεις...
Συνάντηση Κουβέλη με τους γονείς του 27χρονου Πακιστανού.
Συνάντηση με τους γονείς του 27χρονου Πακιστανού Λουκμάν Σαχζάτ, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στα Πετράλωνα, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, στα γραφεία του κόμματος.
Υποδεχόμενος τον κ. Χαντίμ Χουσεϊν και την κ. Σουγκράν Μπίμπι ο κ. Κουβέλης τούς εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του και επισήμανε: 

Συνεργασία αθέων και αιρετικών για να χτυπηθεί η Ορθοδοξία !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
            Η Εποχή μας είναι εποχή σύγχυσης και σφοδρής αντιχριστιανικής προπαγάνδας από αιρετικούς και αθέους ! Εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι οφείλουμε να μελετούμε σε βάθος την Αγία Γραφή και να ομολογούμε την αλήθεια της. Τίποτα από όσα λέγουν οι εχθροί της πίστεως δεν πρέπει να μένει αναπάντητο. Οι άθεοι και οι αιρετικοί πρέπει να αποκαλύπτονται ως ψεύτες. Να μην μπορούν κανένα να πλανήσουν με τα ψευδοεπιχειρήματά τους.
            Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με ένα επιχείρημα ενάντια στην αξιοπιστία της Αγίας Γραφής που χρησιμοποιούν διάφορες κατηγορίες αθέων πολεμίων της Εκκλησίας. Αλλά επίσης θα δούμε και πως το ίδιο επιχείρημα
το χρησιμοποιεί μερίδα αιρετικών προερχομένων από την Διαμαρτύρηση για να χτυπήσει την Ορθοδοξία !

«Mαθήματα θεραπευτικής Yoga», κατόπιν εντολής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Ε.Π.Θ.)

Άλλη μια τάση της νέας εποχής που παρουσιάζει έξαρση τα τελευταία χρόνια, λέγεται «μαθήματα θεραπευτικής Yoga». Δεν θα μας απασχολούσε καθόλου αν δεν αντιλαμβανόμασταν ότι επιχειρείται από την πολιτεία να μπει αυτός ο διάβολος στα σπίτια μας, στις οικογένειές μας μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης.

Συντονισμένη προσπάθεια φίμωσης των εγκληματικών πράξεων στην Συρία(Vid)

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ: Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε για τις απαγωγές
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Μια ακόμη έκκληση προς την διεθνή κοινότητα για την απελευθέρωση των επισκόπων και των μοναχών που κρατούν αιχμαλώτους αντάρτες στην Συρία, πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
«Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε για την απαγωγή των επισκόπων μας και για κανέναν άλλον αθώο άνθρωπο» τόνισε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ο Πατριάρχης κ. Ιωάννης.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Υπο την κάλυψη(αδιαφορία) των ελληνικών ΜΜΕ, στοχοποιείται η Θράκη και όχι μόνο ,πέρα απο τα σύνορα μας

Τρομερό κάζο της Τουρκίας και των «Δυτικοθρακιωτών» χαφιέδων της στο Φόρουμ των Θρησκευτικών Μειονοτήτων του ΟΗΕ!
Το παρακάτω συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα στη Γενεύη και είναι ενδεικτικό για το τι θαύματα μπορούμε να πετύχουμε στα διεθνή φόρα απέναντι στην ψευτοπροπαγάνδα των πληρωμένων λακέδων της Άγκυρας, αρκεί να είμαστε στοιχειωδώς οργανωμένοι και σοβαροί. Το θέμα έχει απασχολήσει βέβαια και τον αθηναϊκό – ημερήσιο και περιοδικό – τύπο, απολαύστε όμως και μία ακόμη «ανάγνωσή» του στο δημοσίευμα του τρέχοντος «Αντιφωνητή» (15/12/2013), το οποίο αναδημοσιεύουμε σήμερα στο «Προξενείο-Στοπ»…

Νέα απειλή απο την Αλβανία, χωρίς πρόληψη η Ελλάδα

Το υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο νόμου «Περί παροχής Αμνηστίας», από το οποίο προβλέπετα να επωφεληθούν περίπου χίλιοι έγκλειστοι των αλβανικών φυλακών, ενώ 250 φυλακισμένοι θα ελευθερωθούν άμεσα.
Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί σύντομα στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια την παραμονή πρωτοχρονιάς αναμένεται να ελευθερωθούν  οι φυλακισμένοι που εμπίπτουν στις προϋποθέσεις του.
Το νομοσχέδιο αποτελείται από επτά ενότητες, στις οποίες αναφέρονται τα κριτήρια για την αποφυλάκιση των κρατουμένων.

ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΑΛΗΣΕΝ...> ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΜΑΣΟΝΙΑΣ...


Την ύπαρξη στενών σχέσεων εκκλησίας-Χρυσής Αυγής στο παρελθόν παραδέχθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου.
Ερωτηθείς αναφορικά με την ύπαρξη ή όχι εκλεκτικών συγγενειών μεταξύ ιεραρχών και Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος τόνισε:

"Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Όντως κάποια στιγμή υπήρξαν. Πότε όμως; Tότε που τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα, τότε είχαμε κάποιοι μελετήσει σωστά, δεν είχαν μιλήσει αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν".

Σαράντα τρίτεκνοι από τον Βόλο γράφουν σε Σαμαρά και Παπούλια: Πάρτε εσείς τα παιδιά μας να τα μεγαλώσετε

Σε μια πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας προχώρησαν τρίτεκνες οικογένειες από τον Αλμυρό Βόλου, οι οποίοι κάλεσαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κάρολο Παπούλια να υιοθετήσουν τα παιδιά τους, γιατί εκείνοι μετά και την περικοπή του επιδόματος πολυτέκνου δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αλμυρού, έστειλε 40 αιτήσεις αποδοχής υιοθεσιών στον Αντώνη Σαμαρά,

Ο σωτήρας των Μεσολογγιτών που θυσίασε γυναίκα, παιδιά και γονείς για να σώσει το Μεσολόγγι τα Χριστούγεννα του 1822

Οχτακόσιοι Τουρκαλβανοί επιτέθηκαν
Χριστούγεννα 1822. Δέκα χιλιάδες Τούρκοι, με επικεφαλής τους Ομέρ Βρυώνη και Κιουταχή, πολιορκούν το Μεσολόγγι. Οι δυνάμεις των πολιορκημένων δεν ξεπερνούσαν του 900 άντρες.
Όπως αναφέρει η Μηχανή του Χρόνου, η πολιορκία είχε κρατήσει ήδη δύο μήνες και οι Τούρκοι είχαν αρχίσει να κουράζονται. Οι ασθένειες θέριζαν το στρατόπεδο, οι μισθοί καθυστερούσαν, γινόντουσαν συνεχώς επιθέσεις από ομάδες κλεφτών και είχαν αρχίσει κι οι συνηθισμένες διαφωνίες μεταξύ Τούρκων και Αλβανών αξιωματικών.

Ἄνθρωποι πρὸ Χριστοῦ μιλοῦν γιὰ τὸν ἐρχομό Του στὴ γή

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Ὁ σπερματικὸς λόγος τῶν Χριστουγέννων.
 Ὁ ἀρχαῖος κόσμος πρὶν τὴν ἐνανθρώπηση τοῦ Χριστοῦ στὴ γῆ τὸ βράδυ τῶν Χριστουγέννων - δὲ στερήθηκε φωτισμένων πνευμάτων ποὺ προσέγγισαν κατὰ Θεία παραχώρηση τὴν Ἀλήθεια, ἀποδεικνύοντας ὅτι προϋπῆρχε τὸ Σχέδιο Σωτηρίας τοῦ Θεοῦ καὶ πὼς γὶ΄ αὐτὸ ἀκριβῶς δόθηκε ὁ σπερματικὸς λόγος (σπέρματα ἀληθείας καὶ πληροφόρησης) σὲ διάφορα ἔθνη καὶ λαοὺς (ἀφοῦ ὅλοι ἐξ Ἀδάμ), σὲ ἐνάρετους ἀνθρώπους, σὲ εὐσεβεῖς ἐρευνητὲς καὶ φιλοσόφους, ἐπειδὴ ἀκριβῶς Θεὸς ὁ Πατὴρ καὶ αὐτῶν...

Τα πανεπιστήμια ορμητήρια υπονόμευσης κυβερνήσεων

Τρομοκρατική οργάνωση οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι από σήμερα!
Οι αιγυπτιακές αρχές ανακήρυξαν σήμερα "τρομοκρατική οργάνωση" τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, το κίνημα από το οποίο προέρχεται ο πρώην πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι, υποστηρίζοντας ότι ευθύνονται για την επίθεση αυτοκτονίας στο αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Μανσούρα, όπου έχασαν τη ζωή τους 16 άνθρωποι.

Γνωρίζουν τα επακόλουθα και θέλουν την καταστροφή μας

Συνελήφθη για μικρό χρέος πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ
Για μικρό χρέος σε ασφαλιστικό ταμείο συνελήφθη μια πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ, την παραμονή των Χριστουγέννων.
Η συλληφθείσα, μητέρα δύο παιδιών, κρατείται στο Α.Τ Μελισσίων και αύριο Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων, όπου θα αιτηθεί αναστολή εκτέλεσης ποινής.
Η εργαζόμενη της ΕΡΤ δεν είχε κάνει αίτηση στη «ΔΤ».
Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Αρμαγεδδών στην Κορινθία: Εκκλησία θάφτηκε κάτω από λάσπες και μπάζα [βίντεο]

Αρμαγεδδών στην Κορινθία: Εκκλησία θάφτηκε κάτω από λάσπες και μπάζα [βίντεο]Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι του οικισμού Βαμβακιές στην Κορινθία, καθώς λόγω της βροχής στον δρόμο που συνδέει την περιοχή από την Αττική, σημειώθηκαν κατολισθήσεις.
Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλης έντασης οι κατολισθήσεις που η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή θάφτηκε κυριολεκτικά στις λάσπες,

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Θανάσιμο λάθος Ορθοδόξων εξ΄αιτίας των Οικουμενιστών

     Oἱ Oἰκουμενιστές, παναιρετικοί, ἀντιπατερικοὶ καὶ πανθρησκειακοί, εἶνε οἱ χειρότεροι αἱρετικοὶ ὅλων τῶν αἰώνων, ἔστω καὶ ἂν εἶνε Ἐπίσκοποι, Ἀρχιεπίσκοποι καὶ Πατριάρχες, καὶ παρουσιάζωνται ὡς ἀντιπρόσωποι τοῦ Xριστοῦ, τοῦ ἐνανθρωπήσαντος Θεοῦ, καὶ ἐκπρόσωποι τῆς Ἐκκλησίας του, καὶ λειτουργοῦν καὶ τελοῦν λαμπρότατες Ἀκολουθίες, καὶ λέγουν καὶ τονίζουν καὶ ὑπερτονίζουν, ὅτι εἶνε εἰς τύπον καὶ εἰς τόπον Xριστοῦ.

«Μας παρακολουθούν όπου κι αν πάμε»

Προειδοποίησε σήμερα για τους κινδύνους που συνεπάγεται η απώλεια των προσωπικών δεδομένων του κάθε ανθρώπου, ο πρώην τεχνικός σύμβουλος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις των αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών.

Η Αθήνα φοβάται πως με την Τουρκία σε κρίση θα στραφούν στα ελληνοτουρκικά

 Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία! Υπουργός που παραιτήθηκε "καίει" τον Ερντογάν: "Αυτός έδινε οδηγίες για το σκάνδαλο"
- Αμέσως μετά τις παραιτήσεις των τριών τούρκων υπουργών το χρηματιστήριο έπεφτε πάνω από 3%
 - Η τουρκική λίρα έχει βυθιστεί σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα του 2,08 έναντι του δολαρίου
- Ο Ερντογάν αρνείται να παραιτηθεί και σχεδιάζει σαρωτικό ανασχηματισμ
- Η Αθήνα φοβάται πως με την Τουρκία σε κρίση θα στραφούν στα ελληνοτουρκικά

Περιμένουν μεγάλο πόλεμο οι Ρώσοι!

ΔΗΛΩΣΗ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ
Με μια δήλωση που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών ο Ρώσος αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας Ντιμίτρι Ρογκόζιν είπε ότι θα  «απαιτηθεί οι  Ρώσοι στρατιώτες να πολεμούν για  πέντε»,δείχνοντας έτσι ότι γνωρίζει την ύπαρξη άμεσων μελλοντικών απειλών για την Ρωσική ομοσπονδία, σε έναν νέο πολυπολικό κόσμο που ανατέλει αλλά πολλοί στην Δύση

Ανεξέλεγκτος στρατιωτικός εξοπλισμός απο τα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Φόβος απο τις παραστρατιωτικές ομάδες

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ
Να πάψει η περιοχή των Πρεσπών να αποτελεί "ξέφραγο αμπέλι" ειδικά σε δραστηριότητες όπως το λαθρεμπόριο όπλων από την Αλβανία επιχειρεί το ΓΕΣ με την επαναλειτουργία δύο φυλακίων στην περιοχή.
Η απόφαση ελήφθη σε ανώτο επίπεδο ετά την επίσκεψη του Διοικητή Στρατιάς αντιστράτηγου X.Μανωλά στην περιοχή.

Εκ της Περσίας έρχονται 3 Μάγοι - Ποιοί ήταν;

Όταν ο Κύριος Ιησούς Χριστός γεννήθηκε στη Βηθλεέμ, Τον προσκύνησαν πρώτοι οι ποιμένες και οι σοφοί (οι αστρονόμοι) από ανατολών, δηλαδή οι πιο απλοί και οι πιο σοφοί άνθρωποι του κόσμου τούτου!       
Ακόμη και σήμερα, αυτοί που ειλικρινέστερα απ’ όλους λατρεύουν τον Ιησού Χριστό, ως Θεό και Σωτήρα, είναι οι πιο απλοί και οι πιο σοφοί του κόσμου. Απεναντίας, η διεστραμμένη απλοϊκότητα και η ημιμάθεια υπήρξαν πάντοτε εχθροί της Θεότητος του Χριστού και πολέμιοι του Ευαγγελίου Του.

Tα Τουρκικά Φάντομ ''κλειδώθηκαν'' επί 15 δευτερόλεπτα από πυραυλικά συστήματα Patriot (Πάτριοτ)

Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ
Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Για ''παρενόχληση'' και ''κλείδωμα'' (λοκάρισμα) από τα αντιαεροπορικά συστήματα  Patriot της Ελλάδας 4 μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-4E 2020  κάνει λόγο το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας,υποστηρίζοντας ότι τα αεροσκάφη της δήθεν εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση σε διεθνή χώρο του Αιγαίου. Η αλήθεια όμως είναι άλλη!