Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΑΡ και τουρκοπράκτορες…

 Για να εκλεγεί ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΨΗΦΟ. Και αυτή επίσης είναι 5 μηνών βουλευτής.Και μια που αναδημοσιεύσαμε χτές (από τον «Αντιφωνητή») σχόλιο για τη δράση του εν Κομοτηνή ελληνοφοβικού και τουρκολάγνου ανεμομαζώματος που λέγεται ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, δείτε σήμερα άλλο ένα σχόλιο, σχετικά με το κεντρικό πλέον μαγαζί της εν λόγω αριστεροφανούς φασιστομάζωξης των πλεγματικών γραικύλων.

 Το σχόλιο προέρχεται από την «Τρακιανίν Σεσί», δηλαδή την πρακτοροφυλλαδίτσα του γνωστού σε όλους σας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, που υπό τον τίτλο «Δύο βουλευτές», συγκρίνει τον εγνωσμένο πράκτορα τουρκικών συμφερόντων Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (βουλευτή Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ), με την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά Μαρία Γιαννακάκη – και από τη σύγκριση βγάζει τον Ζεϊμπέκ σχεδόν…εθνικό μειοδότη (της Μητέρας Πατρίδας, εννοείται)! Πραγματικά απολαυστικό – και φυσικά το παραθέτουμε αυτούσιο (μετάφραση tourkikanea.gr), μαζί με τη σχετική φωτογραφία:
«Ο ένας είναι ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Για να εκλεγεί πήρε 16.000 ψήφους από τους Τούρκους της Ξάνθης. 5 μηνών βουλευτής…
Η άλλη είναι η Μαρία Γιαννακάκη…Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιώς. Για να εκλεγεί ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΨΗΦΟ. Και αυτή επίσης είναι 5 μηνών βουλευτής.
Ο Ζεϊμπέκ επισκέπτεται γηροκομεία στην Ξάνθη (σ.σ. σα να λέμε κάνει ανούσιες βόλτες – αυτό εννοεί ο…τουρκοποιητής).
Η δε Γιαννακάκη υποβάλει επερώτηση στη Βουλή ζητώντας την αναγνώριση και τη διαφύλαξη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και των τουρκικών συλλόγων.
Χρειάζεται να γίνει σχόλιο;
Όπως λένε οι Άγγλοι, NO COMMENTS»…
Πάντως για να λέμε τώρα και του…τριπλοχαφιέ το δίκιο, πολύ σωστό είναι αυτό που γράφει εδώ ο Ντεντέ, βγάζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υποδεέστερο σε τουρκισμό από τη Γιαννακάκη! Είπαμε, από τους πιο φανατισμένους τουρκόφρονες της Θράκης ο Ζεϊμπέκ, αλλά μπροστά στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ μοιάζει πραγματικά με…παιδικό ανέκδοτο! Είναι γεγονός πως αν υπήρχε…«τουρκόμετρο», άτομα σαν τη Ρεπούση, τη Γιαννακάκη (και φυσικά τα καθ’ ημάς ροδοπίτικα μπουμπούκια) θα το είχαν…κάψει πραγματικά το μηχάνημα!
proxeneio-stop.org